We zijn liefdevolle NordVPN ‘ s Christmas VPN-deal – krijg je een gratis password manager ter waarde van $194.61


Als je het ons vraagt is dat een mooie kick-ass freebie, dus het komt niet zonder verrassing als we zeggen dat dit één van de beste VPN aanbiedingen die er zijn als de feestdagen aanpak. Wilt pak deze aanbieding snel voordat het verloopt? Klik hier om NordVPN de Winter VPN-deal
NordVPN | 36 39 maanden | GRATIS NordPass password manager | 0.20 5.64 | 80% off
Het is gemakkelijk te zien waarom wij beoordelen NordVPN zo hoogst – het is super eenvoudig en makkelijk te gebruiken (zelfs als je een tech newbie). En niet te vergeten het scala van mogelijkheden die het biedt, zoals P2P-geoptimaliseerde servers, het blokkeren van malware en zelfs Bitcoin ondersteuning. Het is ook ideaal voor een zware streaming liefhebbers die er zijn als het met succes buitenlandse Netflix in onze tests, ook. En dat NordPass password manager is super handig – het slaat uw wachtwoorden op een veilige locatie zodat u ze nooit meer vergeet!
Bekijk De Deal
Een extra bonus van deze deal is dat het aanbod op de drie jaren deal, hetgeen betekent dat uw volgende 39 maanden van VPN cybersecurity en het omzeilen van geo – beperkte inhoud wordt gesorteerd met een totale uitbetaling van 5.64 of € 101.76. Dit lijkt misschien een flinke som om vooraf te betalen, maar dit is voor een drie jaren plan, wat betekent dat je zou alleen betaalt voor het equivalent van .49 of € 2.82 een maand.

  • Niet zeker of Nord is de VPN voor u? Bekijk onze beste VPN – gids.
55

Lees meer over deze stellaire VPN-deal:

Compatibele apparaten

Is NordVPN een goede VPN-provider?

In oktober 2019, NordVPN aangekondigd dat de provider had te lijden onder een hack die geschonden zijn. Deze hack dateert van 2018, en eerder schudde de sector als het ging om het oppervlak. Toen het werd onthuld, NordVPN aangekondigd was het nemen van duidelijke stappen te scherpen dingen, met inbegrip van het werken met cybersecurity adviesbureau VerSprite en het invullen van een full-scale van derden onafhankelijke security audit volgend jaar.
Gebruiksgemak
ExpressVPN

Werkt met

TunnelBear

Wat is de NordVPN inbreuk?

In één woord: ja! We staan in onze top 10, wat gezien de grondige testen en analyseren doen we op VPN-diensten, is vrij ace positie om in te zitten.

Aantal plaatsen