Wanneer is De Mandalorian aflevering 8 uitgebracht op Disney Plus?

Aanmelden voor Disney Plus

Wilt proberen Disney Plus met een gratis 7-dagen proefperiode? Klik hier als u woont in de VS, Canada of Nederland. In Australië of Nieuw-Zeeland? Klik hier.

Wanneer is de volgende aflevering van De Mandalorian – aflevering 8 – op Disney Plus? De finale van de Star Wars TV-serie is op ons, en tijdens de show normaal gesproken komt elke vrijdag is het overslaan van vrijdag 20 December, omdat Hoofdstuk 7 werd uitgegeven op woensdag 18 December. U zult in staat zijn om het te zien volgende week vrijdag op Disney Plus.

Deze verandering is bijna zeker om te voorkomen dat botst met de release van Star Wars: The Rise of Skywalker, die is gestart in de meeste gebieden al. Sinds wanneer is het te veel Star Wars een slechte zaak?