Deze Philips Ambilight TV-deal is onder de £400 met een voorsprong van Boxing Day sales

Afgezien van al dat fanciness, u krijgt tevens een high-performance TV voor je geld. Dit is het model 2019, dus je krijgt de nieuwste Philips’ P5 verwerking evenals een verbeterde schaalvergroting en de HDR-kwaliteit. In wezen, je kunt verwachten levendige kleuren, levensechte diepte en crystal scherpe contrast van uw nieuwe TV met standaard beeldkwaliteit wordt upscalen naar 4K met meer precisie en minder schokkerig randen.
Als je niet overtuigd bent van dit geweldige begin van de tweede kerstdag verkoop TV-deal, u kunt altijd de beste goedkope 4K-TV verkoop rond. Als u op zoek bent naar iets met een beetje meer power, waarom niet blader door onze selectie van de goedkoopste OLED TV prijzen die vandaag beschikbaar zijn. Op de hoogte blijven van al het laatste Boxing Day sales, zeker om in contact te blijven als we zijn melden ze allemaal zo snel als ze komen.
Philips Ambilight 4K-43-inch smart TV | £449 £379 bij Currys
Deze geweldige 43-inch Philips Ambilight TV-deal is beneden de £400 deze week in het begin van de tweede kerstdag verkoop. Met meeslepend Ambilight Led ‘ s casting elke kleur van uw TV-scherm aan de muur en de omgeving eromheen, evenals Dolby Visie en Atmos inbegrepen, u zult nooit kijken naar uw favoriete shows en films op dezelfde manier weer.
Bekijk De Deal

Deze Philips Ambilight deal ook de voordelen van de Dolby Visie en Dolby Atmos – uitstekende eigenschappen, zeker voor deze prijs. Plus je krijgt een volledige native Amazon Alexa ondersteuning om hook-up van uw nieuwe TV aan uw smart home. Dit is een geweldig begin van de tweede kerstdag verkoop TV-deal, biedt een high-performance-TV met verbluffende functies.

We zien meer en meer Boxing Day sales landing begin dit jaar, waardoor het een geweldige tijd om te pick-up van deze 43-inch Philips Ambilight TV-deal. Dit £70 prijsdaling is actief met een aantal retailers, maar kan je deze fantastische TV met twee jaar garantie inbegrepen voor slechts £379 bij Currys. Je bent niet alleen het oppakken van een display in de 4K-TV deal, de Philips Ambilight-serie heeft een unieke set van Led ‘ s geplaatst op de achterkant van het apparaat te werpen kleuren van het scherm op de muur achter de set. Het resultaat is een prachtige ervaring met een verbazingwekkende onderdompeling – al je favoriete films, shows, games voelen groter en dieper, het vullen van uw woonkamer met een kleur.