Er is nog tijd om te pick-up een £59 Amazon Echo deal in het begin van de tweede kerstdag verkoop

Dit is de derde generatie van de Amazone Echo, een groter systeem dat biedt meer premium luidsprekers kwaliteit dan de Echo-Stip. Terwijl het houdt nog steeds alle Alexa functionaliteit van uw muziek bedienen, smart home, lijsten en agenda ‘ s met uw stem, dit model biedt ook een verbeterde speaker specificaties evenals de mogelijkheid om een paar luidsprekers van elkaar voor stereo en multi-room geluid. Je krijgt krachtige, 360-graden geluid in de laatste 2019 iteratie van de Amazone Echo.
Deze Amazone Echo deal is terug, net op tijd voor het begin van de tweede kerstdag verkoop. We zien de fantastische derde generatie smart speaker terug naar zijn Zwarte vrijdag de prijs van deze week, dus als je een oogje op had, deze goedkope Echo deal, maar wist niet goed beheren addertje onder het gras voor jezelf, je bent in geluk. Voorraad is vliegen uit de schappen bij deze prijs, maar kunt u nog steeds vinden een Amazon Echo voor slechts £59.99 op Heel deze week.
Als u op zoek bent naar meer goedkope Echo prijzen op een bereik van Amazon ‘ s smart home producten, we hebben het wassen van de web voor de laatste aanbiedingen en de verkoop aan bespaart u geld. Of, als u op zoek bent naar een meer Apple smart home, we zien een aantal fantastische Apple HomePod deals gaat op het moment. Als je na de geluidskwaliteit ten opzichte van smarts, wilt u misschien ook bekijk deze goedkope Bose speaker prijzen te koop.

  • Bekijk meer Boxing Day verkoop op Zeer
  • Bekijk meer Boxing Day verkoop op Amazon

Vandaag de dag is het beste Amazon Echo deals in Boxing Day sales

Amazon Echo van de derde generatie | £89.99 £59.99 op Zeer
De nieuwe en verbeterde Amazon Echo biedt krachtig geluid kwaliteit en nieuwe audio-functies brengt uw muziek tot leven met volle Alexa integratie in uw huis. Dit is een fantastische prijs op de 2019 model, met resterende voorraad tegen Zeer als je het gemist de eerste keer.
Bekijk De Deal

Tot een paar weken geleden, de Amazone Echo prijs was € 89.99. Toen Amazon met korting de smart speaker voor hun Black Friday verkoop, dat £59.99 prijskaartje was genoeg om hen uit voorraad voor de voorzienbare toekomst. Deze Amazone Echo-deal is nu ook beschikbaar in het Boxing Day sales, echter, omdat het nog resterende voorraad op de Houtskool model.