GoPro deal hits laagste prijs ooit vooruit Boxing Day sales

Deze GoPro aanbiedingen bespaart u meer dan € 100 op uw nieuwe Held 7 actie camera deze week in het begin van de tweede kerstdag verkoop. Met de Held 8 model loslaten van slechts twee maanden geleden, hebben we de Go Pro Hero 7 Zilveren en Zwarte modellen voor een aantal flinke kortingen in de aanloop naar Kerst, en onze dromen zijn net uitgekomen. U kunt pick-up van de GoPro Hero 7 Zilver voor slechts £149 bij Amazon – de laagste prijs ooit, of de Go Pro Hero 7 Zwart voor slechts £279.99.

Deze twee modellen vertegenwoordigen de mid-range en high-end van de Go Pro Hero 7 bereik, dus je krijgt een uitstekende actie camera voor je geld afhankelijk van welke versie je pick-up. Beide bieden de hardy ‘ buitenkant op die GoPro heeft op basis van haar naam, maar Zilver is een afgeslankte versie van de high-tech Zwart model met het snijden van de prijs aan te passen. Terwijl u nog kunt fotograferen 4K 30fps beelden met beeldstabilisatie en een brede lens op het Zilver, en er zijn een paar functies op de Zwarte die kan tekenen meer professioneel geneigd zijn klanten.

Deze GoPro deals zijn een geweldige manier om geld in 2019 op het begin van de tweede kerstdag verkoop je het oppakken van een GoPro Hero 7 Zilver voor de goedkopere prijs ooit, of het opslaan van een goede £100 op de meer pro-niveau Zwarte model.

Vandaag de dag is het beste GoPro aanbiedingen in de tweede kerstdag verkoop

GoPro Hero 7 Zilver | £279.99 £149 bij Amazon
De goedkopere GoPro Hero 7 gaan op de aanbieding van vandaag is de Zilveren versie. Hoewel dit is de mid-range model van het pakket dat u nog steeds een geweldige functie in te stellen voor uw cash – 4K30 video, een waterdichte weerstand tot 10m, 10MP WDR foto, voice control, time-lapse-functionaliteit, en GPS. Plus, £149 is de laagste is deze camera ooit beschikbaar is geweest voor, je krijgt dus een geweldige deal bij Amazon.
Bekijk De Deal

GoPro Hero 7 Zwart | £379.99 £279.99 bij Amazon
Het Zwarte model is de high-end GoPro action camera beschikbaar in de huidige aanbiedingen. Je krijgt een ongelooflijke feature set – 12MP HDR ‘Superfoto’, 4K60 video, HyperSmooth stabilisatie, TimeWarp video, Superview, Breed, en Lineaire digitale lenzen, en wake on voice-functionaliteit toe te voegen aan die van de Zilver – alle aangedreven door de GP1-Chip. U bespaart € 100 op deze geweldige actie camera in de tweede kerstdag verkoop.
Bekijk De Deal

Vindt u de beste Boxing Day verkoop hier op TechRadar – we verzamelen van de beste besparingen te brengen u fantastische deals in de vakantie periode. Of, als je gewoon op zoek naar de beste GoPro prijs mogelijk, we hebben u gedekt als goed.