Jacobs vs Chavez Jr live stream: het horloge is vanavond online te vechten overal

Daniel Jacobs is terug op de comeback trail en maken zijn super middengewicht debuut vanavond tegen Mexicaanse oud gediende Julio Cesar Chavez Jr. Lees verder om erachter te komen hoe je een Jacobs vs Chavez Jr live stream, ongeacht waar op Aarde je bent.

Het paar delen een gemeenschappelijke zere plek, met beide onlangs is verslagen bij middengewicht niveau door de onverwoestbare Canelo Álvarez, met Jacobs’ verlies voor de roodharige warrior komen in zijn laatste strijd – een bittere punten nederlaag terug in Mei, dat hem zag, afstand doen van zijn IBF-middengewicht titel.

Jacobs vs Chavez Jr – waar en wanneer

De Daniel Jacobs vs Julio Cesar Chavez Jr confrontatie zal plaatsvinden op vrijdag 20 December op de Talking Stick Arena Resort in Phoenix, Arizona.

Ring wandelingen voor het main event worden verwacht rond 9 uur MST lokale tijd, dat is dus 11 uur ET / PT 8 uur beginnen aan de overkant van de Staten en een voorspelde 4 uur GMT start voor vechten fans in de UK.