Last-minute tablet aanbiedingen van Amazon: bespaar op Fire tablet voor de hele familie

Als u nog steeds op zoek naar het perfecte kerstcadeau, Amazon heeft last-minute aanbiedingen op haar eigen apparaten, zoals de best verkochte Fire-Tablet. Een perfect cadeau voor iedereen op uw lijst, de tabletten zijn ook gegarandeerd te komen voor de Kerst dagen.Zondag is Amazon ‘ s laatste dag om te zorgen dat uw items te krijgen is er door het Kerstavond, dus je moet gebruik maken van deze tablet deals nu voordat het te laat is.
Shop meer deals met onze roundup van de beste Kerst verkoop van 2019.Nieuwe Fire HD 10: 9.99 9.99 bij Amazon
De nieuwe Fire HD 10-tablet krijgt een prijsverlaging bij Amazon. De 10-inch tablet is geen 30% sneller en packs 32GB opslag en biedt maximaal 12 uur levensduur van de batterij.
Bekijk De Deal

Amazon heeft de Fire HD 8-tablet te koop voor .99. Dat is een korting en de beste prijs die we gevonden hebben voor de 8-inch tablet. U kunt ook de nieuwe Fire HD 10 te koop voor 9.99 en het Vuur 7 Kinderen Edition tablet te koop voor .99.

Amazon tablet aanbiedingen:

Zie meer van de beste goedkope Fire-Tablet aanbiedingen en verkoop die nu gebeurt.
De Fire HD 8-tablet beschikt over een 8-inch HD-display en biedt een 16 of 32GB opslag optie. U kunt kijken naar uw favoriete films en TV-shows van Netflix, Hulu, en meer of gezellig met een nieuw boek van miljoenen Kindle eBooks opties. U ook geen zorgen hoeft te maken over het opladen van uw accu de hele dag omdat het Vuur 8 tot 10 uur levensduur van de batterij.
Brand 7 Tablet: .99 .99 op Amazon
U kunt addertje onder het gras het Vuur 7-tablet te koop voor slechts ,99. De 7-inch Alexa-tablet packs 16 gb opslag en biedt tot zeven uur levensduur van de batterij.
Bekijk De Deal

Brand 7 Kinderen Edition pen Tablet: .99 .99 bij Amazon
Een geweldig cadeau idee, kunt u het opslaan van op het Vuur 7 Kinderen Edition Tablet van Amazon. De 7-inch tablet wordt geleverd in een kid-proof behuizing met een ingebouwde stand en biedt toegang tot meer dan 20.000 apps, games, boeken, video ‘ s, luisterboeken en educatieve content.
Bekijk De DealFire HD 8 Tablet 16GB: .99 .99 bij Amazon
U kunt de Fire HD 8-tablet te koop voor .99. Dat is een korting en de laagste prijs die we hebben gezien voor deze 8-inch tablet die werkt met Amazon Alexa voor handsfree besturing.
Bekijk De Deal