Targus blijkt uit het high-end docking solutions op de CES


(Image credit: Targus)

Op zoek om uw laptop in een high-end ultra-krachtige desktop workstation? Targus is van oudsher een leider in de industrie in de werkruimte docking wereld, en dat is alleen voort te zetten dankzij een reeks nieuwe docking-oplossingen die het bedrijf introduceerde op de CES.

In feite, Targus heeft zijn handen in alle aspecten van high-end docking solutions. Het bedrijf zorgt niet alleen voor fysieke dokken voor mobiele werkplekken, maar ook biedt de software te kunnen eenvoudiger beheren u of uw bedrijf de werkstations. Het resultaat? Of u of uw bedrijf een BYOD-setup al, is geïnteresseerd in de overgang naar één, of gewoon behoefte aan meer effectief beheren van meerdere merken in een tijd, Targus heeft een krachtige oplossing voor u.

(Image credit: Targus)

Misschien wel de meest interessante nieuwe release van Targus is de nieuwe Targus MiraLogic Werkruimte Intelligence Systeem, dat ook daadwerkelijk heeft gewonnen met een CES Innovation Award dit jaar. Er is veel te graag over dit systeem — en het is allemaal over het optimaliseren van de werkplek. Het systeem is eigenlijk een mix van zowel hardware en software. Op de hardware-kant, je krijgt intelligente apparaten zoals de MiraLogic Universele Smart Dock-die ondersteunt dual 4K beeldschermen, kunt opladen via de USB-C-poorten op een indrukwekkende 100W, en meer. Andere apparaten zijn de MiraLogic Smart Power Strip en de Kracht van een Desktop Strip, die het vastleggen van gegevens over het energieverbruik en stuurt dat naar de software.