Top Kerst tech geschenken voor degenen die alles hebben

De Galaxy S10 5G is een smartphone voor de early adopters die het niet erg te betalen voor het voorrecht. Het grote scherm is ideaal voor video ‘ s en gamen, het is een slanke telefoon ondanks zijn grootte, en de Samsung UI is glad.
Als u op zoek bent naar de beste Apple Horloge, dit is het…
Hier hebben we de verzamelde het kruim van de tech gewas. Dit zijn enkele van de beste tech gaven op de markt, de crème de la crème in hoofdtelefoon, Tv ‘ s, laptops en nog veel meer. Wij zijn onder geen illusie dat sommige van deze geschenken zijn niet voor iedereen prijsklasse. Maar misschien heb je liever om gewoon een kijkje bij enkele zeer dure tech terwijl zuchten en zeggen: “oh, hoe het met de andere helft leeft” – we zijn helemaal prima. Dus zonder verder oponthoud, hier is TechRadar ‘ s Christmas gift guide voor degenen die alles hebben – AKA, laten we eens kijken naar een aantal mooie tech.

(Image credit: Sennheiser)Sennheiser Ambeo 3D Soundbar Schitterende 3D-geluid – maar op een vrij prijs Vermogen: 500W | Sprekers: 5.1.4 | Afmetingen: 1265 x 135 x 171 mm | Gewicht: 18.5 kg | Ingangen: Digitale coaxiale ingang, Digitale optische ingang, HDMI-2.1-uitgang (eARC), 3 HDMI-2.0 a-In, Audio in-aansluiting van 3,5 mm | Draadloos: Bluetooth 4.2 en AAC | Subwoofer inbegrepen?: Geen