Rekeningen vs Patriotten live stream: het horloge zaterdag NFL football 2019 overal

Er is maar één week te gaan in de 2019-20 reguliere seizoen en terwijl andere teams in de competitie strijden voor een plek in de play-offs, zowel de Buffalo Bills en de New England Patriots hebben zich al verzekerd van hun vlekken. Vandaag krijg je te zien de Rekeningen nemen op de Patriotten in het Gillette Stadium en dit is een game die je niet wilt missen als de AFC East Titel is nog steeds voor het grijpen. We zijn hier om u aan te vangen per minuut – zie hoe je Rekeningen vs Patriotten live stream, ongeacht waar in de wereld je ook bent.

Buffalo Bills tegen New England Patriots – wanneer en waar?

De Buffalo Bills gezicht af tegen de New England Patriots op de 65.000+ Gillette Stadium in Foxborough, Massachusetts.

Kick-off time was 4.30 uur (lokale tijd, dus dat is 1.30 pm PT, 9.30 uur GMT of 8.30 uur) AEDT op zondag.

Buffalo gaat vandaag de wedstrijd met 10-4 na de start van het seizoen sterk met drie zeges op rij. Echter, de Rekeningen geleden hun eerste verlies van het seizoen om de Patriotten in week 4 en ze zullen waarschijnlijk moeten zoeken om het tij te keren tijdens de huidige spel. De Rekeningen beveiligd 2020 NFL playoff ligplaats afgelopen zondag toen ze versloeg de Steelers 17-1. Quarterback Josh Allen scoorde de eerste touchdown van het spel in het tweede kwartaal, terwijl de placekicker Stephen Hauschka scoorde een field goal en tightend Tyler Kroft scoorde een touchdown in het vierde kwartaal om het spel te winnen. Zal de Facturen in staat zijn om de nederlaag van de Patriotten in huis?