De beste last-minute kerstcadeaus met Levering op de Volgende Dag

Eenvoudig te gebruiken
Kunt strijd om te vlieg regelmatig in de buitenlucht
Natuurlijk, je nog steeds wilt dat je presenteert het goede te doen en het niet dragen van de giveaway geur van last-minute paniek, dus hebben we met de hand geplukt van de beste die er rond die nog beschikbaar zijn met een levering de volgende werkdag.
De eenvoudige optie: Wax & Stamp abonnement
Wax & Stamp
(Image credit: Wax & Stamp)De gemakkelijkste oplossing voor uw last-minute cadeau dilemma is uit te stellen tot volgend jaar met een abonnement op een service, en beweren dat was uw plan. Een van de beste, met name als uw dierbare is een draaitafel, is een abonnement op de vinyl service Wax & Stamp. Voor € 30, – per maand, ze sturen uw geschenk ontvangers twee records (één album en één EP of single) die zijn met de hand geplukt om te helpen verbreden hun muzikale horizon te verbreden. U kunt op elk moment annuleren ook.

Een recente prijs slash heeft deze compact printer een nog betere kandidaat voor de Kerst cadeau plicht. Het Tandwiel 200 is een leuke aanvulling op een sociale bijeenkomst, waardoor de eigenaar en zijn gasten verbinding maken met hun telefoon aan de printer via Bluetooth en print uit kleine souvenirs van hun reünie herinneringen (of dronken, gurning gezichten). Omdat het gebruik van Zink (of Zero Ink), je geen zorgen hoeft te maken over de inkt vullingen of inktpatronen, als de inkt is opgeslagen in het papier zelf.

De beste last-minute kerstcadeaus met Levering op de Volgende Dag

Een van onze last-minute Kerst cadeaus worden geleverd door drone, maar tot die tijd spelen we met deze uitstekende mini drone. De Ryze Tello is een stuk boven andere speelgoed drones omdat het gebruik maakt van DJI is de visie positionering tech te houden zweven gestaag. Het schiet ook 720p video, waardoor het ideaal is voor sommige nieuwe Kerst video ‘ s van de in-wetten, en kan ook leren kinderen (en grote kinderen) de basis van de codering dankzij de compatibiliteit met de Scratch coding software. Gewoon niet noemen het fun-ducational.
(Image credit: de Toekomst)

Ryze Tello

Tile Sticker

Sommigen richten zich eisen

Ryze Tello
Leuke vliegen trucs
Vrees niet, dankzij de magie van het moderne Santa (ook wel bekend als Levering op de Volgende Dag) het is nog steeds mogelijk om te trekken uit een één-daagse Kerst-shop, zelfs op dit late stadium in de kerstinkopen agenda.
Kerst levering cut-off: 9 uur zondag 22 December (Currys), of 9 uur maandag 23 December (Amazon Prime)
Werkt met zowel iOS en Android telefoons

Sommige functies beperkt tot abonnement
(Image credit: Wacano)

Wacaco Nanopresso

Print resolutie: 313 x 400 dpi | Pagina-indeling: 2 x 3 inch Zink papier

Niet precies premium bouwen
Verrassend geweldig smakende koffie
Wacano Nanopresso
Terwijl dit zorgt voor een prachtig cadeau, soms is het goed om iets tastbaars te overhandigen tijdens de Kerst ook. Als dat is wat je nodig hebt, hier zijn enkele van de mooiste fysieke cadeaus rond met Levering op de Volgende Dag.
Lens: 60mm | Focus: Macro, Normaal en Landschap | Flits: Built-in | Self-timer: Ja

Trackers voor degenen die het verliezen van het perceel (en hun bezittingen)
(Image credit: de Toekomst)

HP Tandwiel 200

Kerst levering cut-off: 9 uur, op zondag 22 December (Amazon)

Kerst levering cut-off: 9 uur, van maandag 23 December (Amazon Prime)

Kleine en zeer draagbaar
Volledig waterdicht
Onze nummer een instant-camera voor de meeste mensen, de Fujifilm Instax Mini 9 is een fluitje van een cent om te gebruiken, veel plezier op feestjes, en een geweldige last-minute cadeau voor iedereen, zelfs als ze niet bijzonder in de fotografie. U moet toevoegen Instax Mini film als je gaat voor de Amazon gaan, maar kiezen voor de duurdere John Lewis deal boven (waar ook Levering op de Volgende Dag) en je krijgt ook een 10-pack shot van de film met de camera. Deze opnames zullen worden van de credit card-formaat foto ‘s met de handtekening Instax kijken, die hebben veel meer retro-charme dan Zink foto’ s die door de wil van de Canon Zoemini bereik.
Een pocket printer die klaar zijn voor partijen
Als u weet dat iemand die de voorkeur geeft aan een last-minute espresso op hun woon-werkverkeer in plaats van een zorgvuldig zelfgemaakte latte, krijgen ze deze fraaie, met de hand gepompt draagbare machine. De Nanopresso behoeft geen batterijen of het opladen van je maken van de 18 bar druk door middel van hand-pompen, een proces dat leidt tot enkele verrassende-proeven van koffie. Hoewel het wel duurt een beetje oefening, er is geen andere draagbare koffie oplossing heel leuk.

Handig selfie spiegel

Tegel Sticker (two-pack)

Is het een beetje druk? We kennen het gevoel de Kerst voelde weken weg, en nu is het opeens kreeg zijn roze gezicht recht in uw grill, met een beschuldigende ogen staren naar die kale plek onder de boom. Je weet wel, waar de cadeaus moeten worden.

Onlangs korting
Als uw cadeau-ontvanger is zo vergeetachtig met hun bezittingen als u met kerstcadeaus, dan krijgen ze deze handige Bluetooth-trackers. Deze two-pack van waterdichte discs gebruik 3M plakstrip om hen te helpen vasthouden aan vrijwel alles, van sleutels tot tassen en gadgets zoals camera ‘ s. Ondanks dat het kleiner is dan Tile ‘ s van andere trackers, ze hebben nog steeds een 150 voet bereik, en je kunt de app gebruiken om de ‘ring’ van de sticker om u te helpen bij het opsporen van uw bezit verloor.
Grote waarde
De beste instant camera voor de meeste mensen
HP Sprocket Mobile Printer

Video: 720p | Max snelheid: 18mpg | Flits: Built-in | Max vlucht tijd: 13 minuten
(Image credit: de Toekomst)

Fujifilm Instax Mini 9

De Prints niet zo charmant als Instax

Kerst levering cut-off: 8 pm zondag 22 December (John Lewis)

Fujifilm Instax Mini 9
Kerst levering cut-off: 9 uur, op zondag 22 December (Currys)
Een pint-sized koffiezetapparaat voor koffie onderweg
Schiet 720p video
Licht, klein en makkelijk te gebruiken
Kleine drone, big fun