Man City vs Leicester live stream: hoe kijken de huidige Premier League 2019 voetbal online vanaf elke locatie

Zonder twijfel de meest intruging clash van dit weekend Premier League inrichtingen, high-flying Leicester City bezoek aan het Etihad Stadion op zaterdag avond in een tweede versus derde showdown. Het is een cruciale wedstrijd voor beide teams, en dat zal waarschijnlijk bepalen welke club zal staan als Liverpool de belangrijkste rivaal voor de titel. Mis het niet een kick met onze Man City vs Leicester City live stream gids hieronder.

Met het halverwege punt van het seizoen bijna op ons, hosts Man City momenteel achter bij de Vossen door vier punten. Dit spel biedt een kans te verminderen dat de kloof zo goed als catch up op hol geslagen leiders van Liverpool, die niet spelen dit weekend dankzij hun deelname in de Club World Cup.

Man City vs Leicester live stream – waar en wanneer

Deze top van de tabel botsing vindt plaats in het Etihad-Stadion, met een kick-off op 5.30 pm GMT in het verenigd koninkrijk op zaterdag. Dus dat is 12.30 uur ET, 9.30 uur PT in de VS, en 4.30 uur) AEDT op zondag ochtend voor wie op zoek is naar tune in van Down Under.