Cowboys vs Eagles live stream: hoe kijken de huidige NFL football 2019 overal

Als de 2019-20 reguliere seizoen komt tot een einde volgende week zijn alle ogen gericht op de play-offs en dit weekend zult u te zien krijgen van de Dallas Cowboys uit gezicht tegen de Philadelphia Eagles bij Lincoln Financial Field. Dit is een game die je niet wilt missen als het gaat voornamelijk dienen als de NFC East championship spel en een overwinning door de Cowboys betekent Dallas home de divisie titel door tiebreaker. We zijn hier om u aan te vangen, elke minuut van de huidige game – zien hoe je een Cowboys vs Eagles live stream, ongeacht waar in de wereld je ook bent.

Dallas Cowboys versus Philadelphia Eagles – wanneer en waar?

De Dallas Cowboys nemen het op tegen de Philadelphia Eagles op het 65,00+ Lincoln Financial Field in Philadelphia, Pennsylvania.

Kick-off time is ingesteld voor 4.25 uur lokale tijd, dus dat is 1.25 uur PT, 9.25 uur GMT of 8.25 uur) AEDT op maandag.

Dallas gaat vandaag de wedstrijd 7-7 na een minder dan stellaire seizoen dat begon sterk met overwinningen in 1-3 weken dat viel snel uit elkaar. De Cowboys hebben weten te verslaan van de Eagles 10-37 in week 7 en Philadelphia op zoek om het tij te keren. Afgelopen zondag, Dallas versloeg de Rammen 21-44 dankzij running back Ezechiël Elliott scoren twee touchdowns en placekicker Kai Forbath scoren drie doelen. Zal de Cowboys in staat zijn om te verslaan van de Eagles en breng het huis van de NFC East Titel?