De 10 beste last-minute cadeaus van Amazon: laatste dag voor de gratis 2-daagse verzending

Vandaag is de laatste dag om in aanmerking te komen voor een gratis tweedaagse verzending om ervoor te zorgen dat uw items te krijgen is er door het Kerstavond en maandag de 23e is de laatste dag voor de gratis one-day levering op honderden van in aanmerking komende artikelen.Fire HD 8 Tablet 16GB: .99 .99 bij Amazon
U kunt de Fire HD 8-tablet te koop voor .99. Dat is een korting en de laagste prijs die we hebben gezien voor deze 8-inch tablet die packs 16 gb opslag.
Bekijk De DealKerstmis is bijna hier, en als je nog op zoek naar last-minute aanbiedingen op cadeau-ideeën – dan bent u in geluk. We hebben afgerond tot de 10 beste gaven van Amazon dat komen door Kerstavond.

Amazon is de beste last-minute cadeaus:

Amazon ‘ s top gadget koopjes zijn 50% korting op de Echo Dot smart speaker, de 4K Vuur TV Stick te koop voor .99, en een korting op de alle-nieuwe Echo laten Zien 5. Je vindt er ook kortingen op tablets, zoals de Brand van 8 Kinderen Edition Tablet te koop voor .99, en de Fire HD 8-Tablet te koop voor .99. Als u op zoek bent naar Alexa-enabled smart home bundels, Amazon heeft de Echo-Stip-en 4K Vuur TV Stick te koop voor $van 59,98, en de Ring Video Deurbel 2 en de Echo laten Zien 5 te koop voor 9.
Echo-Stip (3e Gen) Smart Speaker: .99 .99 bij Amazon
U kunt de 3de-generatie Echo-Stip voor 50% korting bij Amazon nu. De compacte smart speaker kan muziek afspelen, het beantwoorden van vragen, het weer bekijken en nog veel meer – alles wat je hoeft te doen is vragen Alexa.
Bekijk De Deal
Brand TV-Stick 4K met Alexa Stem op Afstand: .99 .99 bij Amazon
Stream uw favoriete content in 4K resolutie met HDR te zijn met het Vuur TV-Stick 4K. De streaming-speler heeft een Alexa stem afstandsbediening en is momenteel te koop voor € 34.99.
Bekijk De Deal
U kunt ook winkelen meer van de beste goedkope Amazon Echo-prijzen, aanbiedingen en sales voor Alexa.
Echo Toon 5: .99 .99 bij Amazon
Voor een beperkte tijd, kunt u de alle-nieuwe Echo laten een 5 te koop voor slechts .99 bij Amazon. De smart display verbindt met Alexa tonen van films en TV-shows, video-oproepen, check het weer en meer volledig hands-free.
Bekijk De Deal
Powerbeats Pro Volledig Draadloze Oortelefoon: 9.95 9.95 bij Amazon
De Powerbeats Pro hoofdtelefoon krijgt een prijs knippen bij Amazon. Ideaal voor trainingen, is de draadloze oordopjes zijn zweetbestendig en tot negen uur levensduur van de batterij.
Bekijk De Deal
Tegel Mate: .99 .99 bij Amazon
Voor slechts .99 u kunt de Tegel Mate GPS-tracker bij Amazon. Kunt u de tracker naar iets wat je niet wilt verliezen en het gebruik van uw smartphone om uw Tegel-ring wanneer u verliest uw dingen.
Bekijk De Deal
NutriBullet Pro 13-Delige High-Speed Blender: .99 .99 bij Amazon
Een fantastische prijs kunt u de NutriBullet Pro blender te koop voor .99 bij Amazon. De 13-delige blender is voorzien van een 900W motor base, afzuigkap mes, twee 32 oz. bekers, twee te gaan deksels, twee lip ringen, en een receptenboekje.
Bekijk De Deal
Blink Binnen-Home-Security Camera Systeem .99 .99 bij Amazon
Voor een beperkte tijd, kunt u opslaan aan het Knipperen Binnen-Home-Security Camera. De Alexa-compatibele camera beschikt over geavanceerde bewegingsdetectie en biedt een indrukwekkende twee jaar levensduur van de batterij.
Bekijk De Deal

Ring Video Deurbel Pro: 9.99 9 bij Amazon
Amazon heeft Ring van de Deurbel Pro te koop voor 9. De Ring Pro biedt geavanceerde bewegingsdetectie en werkt met Amazon Alexa alerts versturen naar je Echo-apparaten.
Bekijk De DealBrand 8 Kinderen Edition pen Tablet: 9.99 .99 bij Amazon
Een geweldig cadeau idee, kunt u het opslaan van op het Vuur 8 Kinderen Edition Tablet van Amazon. De 8-inch tablet wordt geleverd in een kid-proof behuizing met een ingebouwde stand en biedt toegang tot meer dan 20.000 apps, games, boeken, video ‘ s, luisterboeken en educatieve content.
Bekijk De Deal