Tottenham vs Chelsea live stream: hoe kijken de huidige Premier League 2019 voetbal online vanaf elke locatie

Jose Mourinho keert terug naar zijn oude jachtgebied in een Londense derby clash die kunnen een grote invloed op zowel de clubs van de hoop van het eindigen in de top vier. Het is een groot spel voor beide teams – mis het niet een kick met onze Tottenham vs Chelsea live stream gids hieronder.

Spurs vs Chelsea live stream – waar en wanneer

Deze top van de tabel botsing vindt plaats in de all-nieuwe Tottenham Hotspur Stadion, met de kick-off om 4.30 uur GMT in het verenigd koninkrijk op zondag. Dat is dus 11.30 pm ET, 8.30 uur PT in de VS, en 3.30 uur) AEDT op zondag ochtend voor wie op zoek is naar tune in van Down Under.

Na een indrukwekkende start voor een leven als Blues baas, Frank Lampard moet nu een recente recessie die heeft gezien van zijn kant malaise te nederlagen tegen West Ham, Everton en Bournemouth.