£8 uit Luigi ‘ s Mansion 3 is een Nintendo Schakelen spelen deal nog Scrooge kon houden

Is er een beter moment voor een ghost story dan Kerst? Een snelle blik op hoe veel aanpassingen van Charles Dickens’ ‘A Christmas Carol’ is er suggereert niet. Waarom niet een beetje meer spook om de Switch in dit feestelijke seizoen ook?

De fantastische Luigi ‘ s Mansion 3, exclusief voor de Nintendo Schakelaar familie van games consoles, is het krijgen van een zeldzame korting op bij Currys op dit moment neer op slechts € 36.99 voor een besparing van £8:

Luigi ‘s Mansion 3 – £36.99 (save £8) bij Curry’ s
Al het plezier van de Ghostbusters-films met de charme, humor en creativiteit van de Nintendo-team, Luigi ‘ s Mansion 3 is een komisch-spooky, puzzel avontuur dat iedere Schakel eigenaar moet spelen.Bekijk De Deal

Een ander perfect voorbeeld van Nintendo ‘s bodemloze verbeelding, Luigi’ s Mansion 3 zet de tweede-in-bevel Mario brother op jacht naar spoken rond een haunted hotel.

Met prachtige Pixar-achtige visuals, gags in overvloed en geheimen om te ontdekken, het is een grote familie-vriendelijke titel om te genieten in de vakantie periode. Het is ook een van de beste games op de Nintendo Switch (en is compatibel met de draagbare alleen Nintendo-Schakelaar Lite, ook), en aangezien het een first-party Nintendo spel, je bent waarschijnlijk niet om de prijs sterk dalen meer dan dit elk moment snel.

We zeiden in onze preview:

“Luigi’ s Mansion lijkt te hebben echt zijn thuis gevonden op de Switch – het is precies het soort van light-hearted ravotten de hybride console voor gemaakt is.

“Terwijl meer content en functies zijn toegevoegd aan de modernisering van de franchise, het hart van Luigi’ s Mansion blijft hetzelfde, en het is een genot om te zien Mario ‘ s vaak over het hoofd gezien broeder stappen in de schijnwerpers.”

Merk ook op dat de Curry ‘ s is het aanbieden van 25% korting Sandisk Nintendo Schakelaar opslag van kaarten met de aankoop, zodat u de opslagruimte op uw console op de goedkope ook. Handig voor alle nieuwe spellen die je zult krijgen onder de kerstboom Kerstmis, toch?

Luigi niet de loodgieter u naar op zoek bent?

Als Luigi ‘ s Mansion is niet uw ding, Currys nog een aantal andere Nintendo Schakelen spelen op de verkoop vooruit op Kerst. Geef een kijkje in de plaats:

De Legende van Zelda Link ‘ s Awakening – £36.99 (save £13)
Het brengen van een GameBoy classic bang-up-to-date voor het moderne publiek, Link ‘ s Awakening herinnert ons eraan wat voor een klassieke, traditionele Zelda game (en de reden waarom we van ze hield) na de monumentale Adem van het Wild. Als je een nieuwe abonnee, de deal omvat ook een 6-maand pas voor Spotify Premium-muziek streaming.Bekijk De Deal

Crash Team Racing Nitro Aangedreven £22.99 (save £12) in Curry ‘ s
Van alles gezien, dat Mario Kart te bieden heeft? Crash Bandicoot de winkelwagen racer is erg leuk als je een arcade race-fix. Een andere Curry ‘ s deal die gooit in een 6-maand pas voor nieuwkomers op Spotify Premium streaming van muziek ook.Bekijk De Deal