De beste tech en trends van het afgelopen decennium

Terwijl een meerderheid van de wereld’ van de bevolking tevreden met het turen over games op hun smartphone, de rest van ons dat de vraag naar een fatsoenlijke draagbare gaming ervaring werd eindelijk beloond toen kondigde Nintendo de Nintendo Schakelen. Deze portable gaming console kon worden uitgevoerd rond overal, en wordt geleverd met twee controllers die gebruikt kunnen worden in tandem of gescheiden te zorgen voor twee spelers te spelen. Bovendien, de Schakelaar kan ook worden gebruikt als een home console is aangesloten op een TV, waardoor het een enorme hit met Nintendo fans en gamers, en rustig de aandacht van de slecht ontvangen WiiU.

2010 – Apple iPad

Gewoon hoor ons uit op dit ene – deze vervelende (en gevaarlijke) twee-wiel constructies steeg tot krankzinnige hoogten van populariteit in 2015, en iedereen, van kinderen tot volwassenen waren die schreeuwen om te klimmen aan boord van een van deze dingen. Helaas, hun populariteit betekende dat de markt werd overspoeld met goedkope imitaties, die leiden tot een aantal ernstige ongelukken, exploderende batterijen, luchtvaartmaatschappijen verbiedt, en een hele hoop problemen. Gelukkig heeft de rage was snel voorbij, dus nu eigenlijk het spotten van iemand in het wild rijden een van deze dood machines is een ware lust voor het oog.
(Image credit: Apple)

Weinig dingen zijn zo spannend in de tech-scene als de goede invoering van de VR met de Oculus Rift. De Kloof van de oprichters wilden een meer effectieve VR oplossing is dan wat momenteel op de markt, en maken het ook meer toegankelijk te maken voor gamers. Het lanceerde een enorm succesvolle Kickstarter in 2012, debuteert de eerste versie van de Rift valley, en vervolgens verder te verbeteren op de headset als de jaren gaan voorbij. Uiteindelijk zou het bedrijf worden gegrepen door Facebook in 2014 voor maar liefst miljard.

2011 – de iPhone 4S

cheap apple airpods prices deals
(Image credit: Apple)

Wanneer de iPad kwam op de scène, iedereen bespot het. Waarom op aarde zou moeten we deze enorme tablet ding, en die zelfs zou kopen? Blijkt, iedereen. Met een steeds toenemende app-ecosysteem en de eenvoudige, makkelijk te gebruiken interface van iOS, Apple ‘ s iPad echt ingeluid in het tablet-tijdperk. Zeker, er waren tal van tablet-Pc ‘ s voor de iPad, maar geen van hen bracht de eenvoud en stijl van de manier waarop de iPad wel.

2012 – Oculus Rift

Het Apple-Horloge manier gelanceerd in 2014, en terwijl het was zeker een nieuw product de moeite waard praten over, het had een aantal van de problemen die misschien vertraagd zijn potentieel om te winnen van het publiek. Het feit dat het vereiste van een gekoppelde iPhone voor location services, had een beperkte opslag, en had een iets hoger dan gemiddelde prijs tag betekende dat enkele mensen wilde springen op het Apple-Horloge bandwagon. Maar toen Apple het Apple-Horloge 4, zijn de dingen veranderd. Het aanbevolen een snellere processor, twee keer de opslag, voor een betere hart-sensor, vallen detectie, en een hoop andere verbeteringen, waardoor het een must-have smartwatch voor iPhone-gebruikers.
(Image credit: Sebastian Stabinger)


Eervolle vermelding: de Samsung Galaxy Note 7
(Image credit: Tesla)

2016 was het jaar dat Apple eindelijk bod afscheid nemen van de hoofdtelefoon ingang en luidde het tijdperk van de AirPods. Deze draadloze oordopjes zou uiteindelijk in de oren van mensen 24/7, zelfs (denk ik) als mensen niet willen luisteren naar wat. Het veroorzaakte een golf van vergelijkbare producten op de markt, maar Apple ‘ s grote fanbase waren meer dan blij om te zak deze oordopjes in plaats van een fatsoenlijke koptelefoon-aansluiting op hun iPhones.

2013 – PlayStation-4


Sony maakte enorme golven met de PlayStation 3, en het was slechts een kwestie van tijd voordat ze verhuisd naar het volgende grote ding. De PlayStation 4 is een ongelooflijk staaltje van techniek, met een snellere processor, een ongelooflijke grafische mogelijkheden, grotere opslagcapaciteit, en veel strakker online gameplay en features. Ontwikkelaars toegejuicht Sony voor het luisteren naar hun wensen en die van de fans, uiteindelijk is het leveren van een console dat zou definiëren van een nieuwe generatie gamers.

2014 – Amazon Echo

Het is moeilijk samen te vatten is de afgelopen tien jaar in tech. We hebben nieuwe telefoons, het lekken van gegevens, opvouwbare tech, VR, en een hele hoop dingen die om ons bezig te houden. Technologie staat nooit stil voor lang, en als de laatste tien jaar zijn iets te gaan, dan zijn we zeker in voor een wervelende rit voor de komende tien jaar.
(Image credit: Amazon)

Eervolle vermelding: Bose QuietComfort 35
Apple introduceerde de wereld Siri, maar het was de Amazone, die een digitale assistent-recht in onze huizen. De onderneming Echo spreker bracht Alexa in ons leven, en van daar de sluizen geopend. Of het beantwoorden van vragen, het bestellen van boodschappen, of het afspelen van muziek, Alexa was meer dan blij om te voldoen. Terwijl de mensen wel denken dat het een beetje griezelig om een apparaat in uw huis, dat was altijd luisteren, de meeste gooide let op de wind en nam Amazon ‘ s little helper in een razend tempo.

(Image credit: Amazon)

2015 – Hoverboards

(Image credit: HOVERBOARD BLUETOOTH KOSMOS)

Hier bij TechRadar HQ we hebben onze eigen deel van de fun-tech om na te denken over, dus we hebben teruggebracht onze favoriete pikt de loop van de jaren. Van de baanbrekende Oculus Rift op de wereld obsessie met selfie sticks, hier zijn onze keuzes voor de beste tech en trends van het afgelopen decennium.

2016 – Apple Airpods

Ah ja, de selfie stick. Dat logge ding dat de mensen waren meer dan blij om te zwaaien over in het openbaar of zelfs per ongeluk raken met wanneer u probeert de perfecte foto te maken. Ze waren al de buzz in 2014, en hun populariteit (en enigszins overlast voor anderen) hebben geleid tot hun verbanning in verschillende concertzalen, musea en historische sites. Terwijl hun gebruik is misschien wel gedaald de afgelopen jaren, de selfie-stick is een waar testament aan hoe ver mensen gaan om een fatsoenlijke foto van zichzelf.
(Image credit: Apple)

Wanneer de Noot 7 werd geopenbaard, de wereld was enthousiast over het. Hier is een stijlvolle telefoon die had genoeg ruimte op het scherm en een stylus voor snelle notities en schetsen. Het leek de perfecte voortzetting van de onderneming Opmerking serie – totdat ze kreeg in de handen van consumenten. De batterij problemen bleef de pest de Opmerking 7 na de lancering, wat resulteert in een niet zo vriendelijke receptie na alle. Het bedrijf is hard werken om te proberen en het verhelpen van de verschillende problemen voordat ze uiteindelijk trekt de stekker en het aanbieden van terugbetalingen aan de getroffen klanten. RIPPEN.
Eervolle vermelding: selfie stick

(Image credit: de Toekomst)

2017 – Nintendo-Schakelaar

Terwijl er zijn een paar bedrijven die actief zijn op opvouwbare displays en bijbehorende tech, Samsung was de eerste die in feite uit een opvouwbare telefoon in de markt voor iemand anders. Ja, het heeft enkele problemen met de weergave tijdens de eerste uitrol naar de revisoren, maar het bedrijf was er snel bij om de telefoon weer in om meer testen en verbeteringen voordat eindelijk het vrijgeven van het voor de aankoop door het publiek. Terwijl de gigantische prijskaartje is misschien niet de makkelijkste om te verteren, de Galaxy Vouw blijft nog steeds één van de meest unieke stukken van de tech we hebben gezien dit jaar, en is gebonden aan de eerste van de vele soortgelijke inklapbare apparaten voor de toekomst.
(Image credit: de Toekomst)

Noise-cancelling is iets dat bijna altijd te verwachten van een hoofdtelefoon in deze dag en leeftijd, maar terug wanneer Bose introduceert de QuietComfort 35 aan de wereld, het was niet als alledaagse met andere headsets, noch tot enig goed. Maar Bose leek te hebben genageld met noise-cancelling op de QuietComfort 35, waardoor het een serieuze toevoeging voor iedere reiziger arsenaal, of eigenlijk voor iedereen die wilde alleen maar rust en stilte. Tot op heden zijn ze nog steeds één van onze meest aanbevolen hoofdtelefoon, en moet je de kans krijgen om te besteden een paar minuten met hen, u zult snel zien waarom.

Eervolle vermelding: Tesla Model S
(Image credit: Bose)

2018 – Apple Horloge 4

(Image credit: Shutterstock)

De originele iPhone was echt iets wat we er niet op voorbereid waren, maar wel met een eerlijk deel van de problemen als een eerste generatie product. Apple ‘ s iPhone 4 een stuk verbeterd, maar het was de iPhone 4S die we denken echt dat de mensen schreeuwen voor een van deze telefoons. Samen met een betere processor en camera, de iPhone 4S introduceerde ook de wereld te Siri, Apple ‘ s digitale voice-assistent. Al vrij snel waren de mensen blaffen commando ‘ s op hun telefoon, en Apple wisten ze had een winnaar in handen.

2019 – Samsung Galaxy Vouw

(Image credit: Samsung)

Paar zou anticiperen op de magie van een elektrische auto, maar toen Tesla eindelijk onthuld op de Model S tot de wereld, de consument volledig gevloerd. Hier werd een energie-efficiënte auto die zag er goed uit op de wegen, en was het makkelijk om gewoon in en rijden? Consumenten waren meer dan blij om een deel van hun zuurverdiende geld voor de Model S, en dit was in de dagen goed voor autonoom rijden werd zelfs besproken in Tesla. Het bleek dat er was echt een markt voor elektrische voertuigen, en Tesla was meer dan blij om in de kopgroep.