Ga voor goud: Veiligheid lessen voor de Tokyo 2020 Olympische spelen

Nu, met 2020 net om de hoek, we zijn minder dan een jaar van de Olympische spelen, waar Japan zal opnieuw in de schijnwerpers als de host van een wereldwijde sportevenement. Dus, wat heeft het volk geleerd om ervoor te zorgen dat de Games vermijd een potentieel rampzalige cyber-aanval?
In de voorgaande jaren, spraakmakende sportieve evenementen, zoals de Rugby World Cup, zijn een hot-spot voor cybersecurity bedreigingen, het aantrekken van schadelijke acteurs op zoek om te profiteren van de grote bijeenkomsten van mensen en technologie als een middel voor het uitvoeren van verschillende cyber-aanvallen. Dit varieert van cybercriminelen stelen van persoonlijk identificeerbare informatie (PII), of het oogsten van de referenties van de gebruiker financieel gewin, om de natie-staten op zoek in verlegenheid te brengen van het ontvangende land.