Halo Oneindige devs belofte hype trein ‘niet vertragen’ als nieuw artwork vrijgegeven


Verder aan dat, 343 bevestigd in de blog post die split-screen te spelen is up and running voor het spel, en dat het niveau van armor maatwerk beschikbaar in Halo: Reach zal worden weerspiegeld in het Oneindige. Niet alleen dat, de Smederij editing tool is terug, en bevat een Undo-en Redo-opties voor de eerste keer.
Terwijl het kunstwerk vertelt ons niet een enorme hoeveelheid over het spel, de blog post doet vermoeden dat de ontwikkelaar zal de uitrol van tal van Halo Oneindige nieuws in de komende maanden.
Allemaal aan boord
(Image credit: 343 Industries)”De laatste keer dat we echt sprak over Halo Oneindig was toen we voor het eerst maakte het Ontdekken Hoop trailer op de E3 eerder dit jaar,” John Junyszek, 343 ‘ s community manager, schreef. “We weten dat het een lange tijd om te gaan, zonder veel te zeggen over een Halo-game, maar alstublieft, geloof me als ik zeg dat de Halo hype trein die begon twee weken geleden met Halo: Reach zal niet vertragen in 2020.”

Zoals eerder genoemd, zijn er niet veel nieuwe details in de post, afgezien van het kunstwerk, maar het geeft aan dat je zou willen om een deel van de Halo-Insider-programma als u wilt krijgen zo-nog-undetailed toegang tot Oneindige voor de release zal er vroeg Vluchten Programma ‘ s op een bepaald punt in 2020.

Halo Infinite is een launch titel voor de Xbox-Serie X, die te wijten is voor een release in eind 2020, dus uiteraard zowel Microsoft en 343 Industries zal worden aan het opvoeren van Halo nieuws in de komende maanden en we kunnen niet wachten om een kijkje te krijgen in de nieuwe titel.
(Image credit: 343 Industries)

Er is veel aandacht voor de Xbox-Serie X – in de afgelopen maanden, zoals Microsoft heeft een langzaam infuus gevoed met informatie over de volgende Xbox. Maar, als het gaat om de Serie X-s alleen bevestigd launch titel, Halo Oneindige, de dingen zijn een beetje rustiger – tenminste, tot nu.
Zo hold tight Halo fans: het lijkt alsof de droogte is eindelijk voorbij, en Master Chief zal het maken van een heerlijke next-gen comeback in 2020.
Ontwikkelaar 343 Industries heeft twee nieuwe kunstwerken uit Halo Oneindige met de end-of-year blog post.