Nikon Z70 kon bij het bedrijf spiegelloze APS-C camera line-up in 2020

In tegenstelling tot de kleine en betaalbare Z50, maar de volgende APS-C spiegelloze shooter van Nikon is gekletst te hebben hogere specificaties. Volgens fotografie publicatie Nieuwe Camera, de Nikon Z70 zal naar verwachting de tweede crop sensor spiegelloze lichaam in het bedrijf is stabiel, en zal beschikken over een hogere resolutie van de sensor ten opzichte van de Z50 is 20.9 MP optie.
Terwijl de huidige Nikon Z50 maakt gebruik van een Expeed 6 processor, geruchten suggereren dat de volgende generatie beeld-motoren zal de macht van de Z70. Hoe precies een Expeed 7 processor zal het verbeteren van de geruchten shooter is nog onbekend maar we zijn zeker verwachten verbeterde prestaties – ideaal voor een camera met een snelle burst-snelheid dan de Z50 is 11fps.