Packers vs Vikingen live stream: hoe kijken de huidige NFL football 2019 overal

De race naar de play-offs blijft en op maandag Avond Voetbal deze week zult u te zien krijgen van de Green Bay Packers uit gezicht tegen de Minnesota Vikings. Dit is een game die je niet wilt missen als deze twee NFC-Noord rivalen hebben veel op de lijn. De Packers kan plaatste voor de divisie te winnen terwijl winnen voor de Vikingen verdient het team een playoff-plek. We zijn hier om u aan te vangen, elke minuut van de huidige game – zien hoe je een Packers vs Vikingen live stream, ongeacht waar in de wereld je ook bent en vandaag het spel is nog gratis te bekijken in de VS dankzij een eenvoudige stroom.

Green Bay Packers vs Minnesota Vikings – wanneer en waar?

De Green Bay Packers nemen het op tegen de Minnesota Vikings op de 65.000+ AMERIKAANSE Bank Stadium in Minneapolis, Minnesota.

Kick-off time is ingesteld voor 7.15 uur plaatselijke tijd, dat is dus 8.15 pm ET, 5.15 uur PT, 1.15 uur GMT of 12.15 uur) AEDT op dinsdag.

Green Bay is van plan in de huidige game 11-3 na het verliezen van de Eagles in week 4, de Laders in week 9 en de 49ers in week 12. De Packers hebben gewonnen hun laatste drie wedstrijden tegen de Giants, de Redskins en de Beren. Het team is ook weer terug in de play-offs voor de eerste keer in de drie jaar volgend op de laatste zondag van de 21-13 overwinning op hun rivaal de Beren. Terwijl ze al een plek in de play-offs, een overwinning op de Vikingen zou betekenen dat de Packers home de NFC East Titel. Zal Green Bay in staat zijn om te verslaan van de Vikingen op hun eigen turf?