Deze Samsung 860 Evo deal is een vuur laatste-minuut SSD gave deal

Als u om wat last minute shopping voor iemand die in onderdelen, het krijgen van een mooi, ruim SSD is een uitstekend idee – je kunt nooit te veel opslag.

Nu bij Amazon vooruit Kerst, je krijgt een 1TB Samsung 860 Evo voor slechts € 109, beneden de adviesprijs van $199. Voor een 1TB schijf van een merk met een legendarische erfenis als Samsung, noemen we dat dat een geweldig koopje, vooral vlak voor de Kerst.

Samsung 860 Evo 1TB: $199 $109 bij Amazon
De Samsung 860 Evo is één van de meest geliefde Ssd ‘ s op de markt, dankzij de unieke combinatie van prestaties, betrouwbaarheid en prijs. En, met deze last-minute Kerst deal, kunt u de pick-up van deze SSD voor zo weinig als $109 voor een 1TB schijf.

Deze SSD zal niet de snelste op de markt, dankzij de vergrijzing van de SATA III-verbinding, maar het is nog steeds competities sneller dan zelfs de beste harde schijven die er zijn. En, met een capaciteit van 1TB, het zal je meer dan genoeg opslag te gooien in een laptop, computer of zelfs gaming console.

En als je het doet moet je het als een last minute computing Kerst cadeau, bent u in geluk. Dankzij Amazon ‘ s alomtegenwoordigheid, u zult nog steeds in staat om het te krijgen door Kerstavond, maar je gaat te hebben om dat vandaag – hoe eerder hoe beter.