U kunt nog steeds deze ace Google Pixel 4 deal en gratis Google op tijd Thuis voor de Kerst

Zet de verpakking van papier naar beneden, het onderbreken van de 10-uur loop van Christmas songs, en luister goed want we hebben een show-stoppen collectie van Google Pixel 4 aanbiedingen waard om alles on hold’.

Waarom hebben wij u het geluid van de hemelse tonen van Micheal Buble u vragen? Goed, deze Pixel 4 contracten zijn niet alleen de goedkoopste die we gezien hebben sinds de telefoon gelanceerd, maar ze komen ook met een Google Startpagina Hub…volledig gratis.

En met prijzen vanaf slechts € 23 per maand, de nadruk echt ligt op het hier erg goedkoop, met prijzen vanaf een eerlijk stuk onder de AVP van deze telefoon, de een of andere manier.

Verder moeten overtuigen? Niet alleen krijg je alle voordelen van EE – de BRITSE snelste 4G-netwerk – maar u krijgt ook een gezonde whack van gegevens, ongeacht welke van deze drie contracten die u kiest. En als u de bestelling door 6pm dan komt het in de tijd te krijgen ingepakt klaar voor de Kerst kous, ook.

Moet nog een andere reden?! We…we ‘ re out. Maar tussen de markt toonaangevende prijzen, supersnelle snelheden, grote data-abonnement en Google tech freebie, we zijn niet echt zeker hoe deze mobiele telefoon aanbiedingen kan beter.

Deze toonaangevende Google Pixel 4 aanbiedingen:

Is de Google Pixel 4 goed?

De Google Pixel 4 biedt een aantal innovatieve functies en belangrijke verbeteringen. Het is de eerste telefoon volledig uit te voeren beweging zin functies, zodat u om te gebruiken op de telefoon met gebaren.

De processor heeft gekregen een grote upgrade ten slotte brengen de Pixel bereik tot concurrerende standaarden van RAM, en het OLED-scherm heeft ook belangrijke verbeteringen, nu staat 90HZ refresh rates en het aanbieden van omgevings-EQ-technologie, waarmee je het scherm aanpassen aan je omgeving.

Lees onze volledige Google Pixel 4 review en Pixel 4 XL review

Lees meer: