Video analytics effent de weg voor slimme steden

Voor de alledaagse consument hun leven, slimme steden zijn de toekomst en zij zullen het meest duidelijk te zien als het gaat om de smart video toepassingen maken dit mogelijk. Het is eenvoudig voor de consument te stel je gaat werken en voor de smart office te erkennen dat iedere persoon die door de aanpassing van de verlichting, de temperatuur, of zelfs het leveren van hun gewone koffie bestelling.
Het Internet van Dingen is ook, en in synchroniciteit, in ontwikkeling en biedt een breed scala van apparaten uit de industriële om thuis te gebruiken. Een recent rapport van Navigant stolt deze evolutie als de markt voor slimme apparaten is voorspeld voor het opnemen van een 21.6% groei tussen 2019 en 2028, wat zal resulteren in een verhoging van de jaarlijkse inkomsten van ,6 miljard naar $inves teren 72,9 miljard gedurende de periode.

Over de auteur
Scott Broers is de Group Chief Operating Officer bij ONVU-Technologieën.