Waarom IPv6 is niet het verkrijgen van tractie ondanks uitputting van IPv4-adressen wereldwijd?

Waarom is niet de acceptatiegraad van de zesde generatie van het Internet Protocol (IPv6) opgedaan tractie ondanks de vele waarschuwingen uitgegeven door vele internationale organisaties, zoals RIPE NCC, het regionale internet register toezicht op de IT-infrastructuur in Europa, het Midden-Oosten en delen van Azië?

Chafic Chaya, Regionale Manager Communicatie voor het Midden-Oosten bij RIPE NCC, vertelde TechRadar Midden-Oosten dat zijn, deels omdat het gebruik van een technische oplossing oplossingen en de misvatting dat er geen vraag van de eindgebruikers, die weinig content is bereikbaar via IPv6 of dat Customer Premise Equipment (CPE), zoals modems zijn er niet op gericht om verbinding te maken via IPv6.