Clippers vs Lakers live stream: het horloge kerstdag 2019 NBA basketbal overal

We niet echt nodig om hype van dit NBA showdown te veel, doen we!? De Clippers. De Lakers. Los Angeles. Eerste Kerstdag. Wat een traktatie voor de feestdagen. Dus om ervoor te zorgen dat u niet missen op een enkel punt, rebound of vrije worp, lees dan onze Clippers vs Lakers live stream gids.

LA Clippers vs Lakers – wanneer en waar?

De Clippers niet ver te reizen om naar de thuisbasis van de Los Angeles Lakers – het beroemde Staples Center in downtown LA.

Het is een Dag van Kerstmis spel met tip-off set voor 5 uur lokale tijd op de westkust. Dus dat betekent dat 8 pm ET, 1 uur GMT in het verenigd koninkrijk en de lunch) AEDT op donderdag in Australië.

Net als vele experts voorspelde aan het begin van dit NBA-seizoen, de LA Clippers zijn absoluut vliegen op de top van de Western Conference klassement. Kawhi Leonard is een sensatie na zijn NBA Kampioenschap winnen bij de Raptors eerder in het jaar, terwijl de wil van Montrezl Harrell en Lou Williams zijn veel meer dan alleen bits spelers.