De beste van de Microsoft Store Australië aanbiedingen voor tweede kerstdag 2019

Nu dat de grote drukte van de Kerst voorbij is, met zijn overmatig eten en overvloedige gaven, tweede kerstdag is de perfecte tijd om uit te checken met de verkoop op de nieuwste tech en sommige van de… minder succesvolle presenteert kan worden gemaakt.
Misschien is de bovengenoemde Xbox One S aanbiedingen waren niet heel krachtig genoeg voor u. Nou, als dat het geval is, nu is uw kans om te pick-up wat is momenteel de meest krachtige console van het gokken. U krijgt Forza Horizon 4 Lego Snelheid Champions samen met uw console, evenals een keuze tussen de Versnellingen 5 of FIFA 20, evenals een keuze tussen Rainbow Six Siege of Naruto Shippuden.
Bekijk De Deal
Hier bij TechRadar Australië, we hebben trawled door alles te bieden bij de Microsoft Store voor tweede kerstdag 2019 en vond de beste kortingen op het heetste tech producten, een lijst van hen hieronder. Surface Pro X | AU,444 (bespaar tot AU5)
Bose Noise Cancelling Hoofdtelefoon 700 | AU9 (was AU9 – opslaan AU0)

Surface Pro 7 met de Type Cover | i5 / 8GB / 128 GB | AU,399 (was AU,749 – opslaan AU0)
Je krijgt een belachelijk bedrag van games met dit Xbox Één All-Digitale bundel van de Microsoft store – Minecraft, de Zee van Dieven, Halo Master Chief Collectie, Witcher 3, Volkslied, en een hoop van Fortnite extra ‘ s, waaronder de 2.000 V-Dollar en unieke skins. Als je bent nog te spelen van deze games of nog niet opgepikt een console van deze generatie, is het nu zeker je kans!
Bekijk De Deal
Australië Microsoft Store is het verdisconteren van veel van haar producten – alles van de Surface Pro 2-in-1 apparaten Bose noise-cancelling hoofdtelefoon – dus er is waarschijnlijk iets te bieden voor iedereen.
Microsoft Surface-Hoofdtelefoon | AU0 (was AU0 – opslaan AU0)
De laatste belangrijkste item in Microsoft ‘ s Surface Pro serie van 2-in-1-apparaten kan worden gehouden voor een fatsoenlijke korting als u de bundel met de Type Cover (die zult u waarschijnlijk willen beide richtingen). Het gaat verpakking een 12,3-inch touch screen, een 10-generatie Intel Core i5 CPU, 8GB RAM en een 128 GB SSD. Check it out rechtstreeks van Microsoft.
Bekijk De Deal
Het is onwaarschijnlijk dat je hebt weten te voorkomen dat het zien van een paar van deze Bose hoofdtelefoon uit en over, en voor goede reden. De QC35 II van Bose zijn enkele van de beste noise-cancelling hoofdtelefoons beschikbaar op het moment, en de Microsoft Store is het aanbieden van een vrij sterke korting op deze aanwezig zijn.
Bekijk De Deal
De Razer Blade 15 Advanced | RTX 2080 / i7 / 16GB / 512 GB | AU,199 (was AU,099 – opslaan AU0)
Rijden op de rug van het succes van de QC35 II (zie hierboven) Bose kwam naar buiten met een compleet vernieuwde set van blikjes dat het opvoeren van de elegantie van een goede deal. U kunt klop een nette honderd uit deze nieuwe blikken op de Microsoft Store.
Bekijk De Deal
Dit is een totaal beest van een 15-inch gaming laptop, de verpakking de nieuwste Nvidia GeForce RTZ 2080 GPU met 8 gb grafisch geheugen, een 9-generatie Intel Core i7 CPU, 16 gb RAM en een 512 gb SSD. U krijgt ook een bonus Samsung 1TB SSD gewaardeerd tegen AU9 – eenvoudig toevoegen aan uw winkelwagen en u kunt gratis bij het afrekenen.
 Bekijk De Deal
Xbox One X 1TB bundel | AU9 (was AU9 – opslaan AU0)
Xbox One S 1TB bundel | AU9 (was AU4 – bespaar tot AU5)
Microsoft ‘ s nieuwste en meest krachtige reeks Surface Pro X apparaten krijgen een korting van 15% op alle configuraties van 8GB / 128 GB 16 gb / 512GB – evenals met inbegrip van een gratis Sleeve gewaardeerd op maximaal AU. U kan ook een kijkje in de Essentials-Bundel waarin een Handtekening Pro X Toetsenbord met of zonder een Slanke Pen op een korting van 20%.
Bekijk De Deal
De Bose QuietComfort QC35 II | AU5 (was AU9 – opslaan AU4)
Als je graag een swish paar noise-cancelling blikjes te overeenkomen met uw gloednieuwe Oppervlak apparaat, bekijk Microsoft ‘ s Surface een Koptelefoon. Zij maken gebruik van een nette controle wiel en geweldig geluid om te concurreren met de wil van Sony en Bose.
Bekijk De Deal
Xbox Één All-Digital 1TB bundel | AU9 (was AU4 – opslaan AU5)
Ook een grote stapel spellen als de bovenstaande titel, maar met de disc-versie van de Xbox One S, deze is nog een andere winnaar. U krijgt Versnellingen 5, 4, 3, 2 en 1 als The Witcher 3, Halo Master Chief Collectie, Volkslied en alle Fortnite extra ‘ s zoals hierboven genoemd. In plaats van al de Gears of War-titels, kan je dezelfde bundel met Forza Horizon 4 Lego Snelheid Kampioenen voor dezelfde prijs als dat meer jouw snelheid.
Bekijk De Deal