Facebook Portal na de Kerst te koop: koop twee apparaten, bespaar $50

Bespaar op de Portal line-up voor het hele gezin met deze aanbieding van Facebook. Vanaf nu tot en met 31 December kunt u besparen $50 bij aankoop van twee Facebook Portal apparaten.

De Portal-serie is een onderdeel van Facebook ‘ s missie om het verbeteren van video-oproepen, waardoor het geheel handen en afleiding-vrij. Elke Portal apparaat stelt u in staat om video-oproepen en is voorzien van een smart camera die automatisch pans en zooms te houden met de actie, zodat u kunt verplaatsen en vrijuit kunnen praten terwijl je altijd verblijft in het frame.

De Alexa-enabled Portaal werkt ook met andere slimme apparaten, zodat u kunt zien wie er aan de voordeur, kijkt u naar het nieuws, het weer, en meer – allemaal volledig hands-free. Facebook weet dat privacy een zorg is, dus het is ingeschakeld besturingselementen die u toelaten om gemakkelijk uitschakelen van de camera en de microfoon, terwijl het verzekeren van video-oproepen worden altijd versleuteld.

We hebben een lijst gemaakt van de vier verschillende Portal-apparaten om uit te kiezen, die zijn allemaal inbegrepen in deze promotie. Zoals we hierboven vermeld, deze aanbieding eindigt op 31 December, en Facebook is ook het aanbieden van gratis verzending op alle bestellingen.

Facebook Portal aanbiedingen:

Leren over Facebook is het Portal device met onze hands-on Facebook Portal TV review.