Leicester vs Liverpool live stream: het horloge tweede kerstdag Premier League voetbal online vanaf elke locatie

Amazon Prime Video is waar een Christmas cracker met een exclusieve live-uitzending in de VERZENDING van dit cruciale top-van-de-tafel Premier League armatuur – en we zullen u vertellen hoe u de live stream van Leicester vs Liverpool, ongeacht waar op Aarde je bent.

Het afgelopen weekend zag gemengde fortuinen voor beide teams, met Leicester verlies van 3-1 weg naar Man City, terwijl Liverpool zakken van een ander stuk zilverwerk door het winnen van de Club World Cup in blessure-tijd tegen Flamengo in Qatar.

Leicester City vs Liverpool live stream – waar en wanneer

Deze tweede kerstdag wedstrijd vindt plaats op het King Power Stadion op 26 December met een kick-off op 8pm GMT in het verenigd koninkrijk, wat betekent dat een 3pm ET, 12 PT kick-off in de VS, en een 7u) AEDT start op vrijdag-ochtend voor mensen op zoek naar de tune in van Down Under.