Op $19, de goedkoopste kleur printer in de wereld heeft een paar trucjes achter de hand

Wat krijg je er in de doos? Een printer met een resolutie van maximaal 4.800 x 1.200 dpi kan afdrukken zonder rand, biedt draadloze functionaliteit, app afdrukken en heeft een achterste lade capaciteit van 60 vellen. Het doet ook dienst als een flatbed CIS optische scanner met een resolutie van 1200 x 600 dpi.
Als u op zoek bent naar een all-in-one-printer, een koopje, zult u niet vinden iets beter dan op dit moment. De specs zijn meer dan voldoende voor een klein kantoor aan huis omgeving en goed genoeg voor een paar vellen zo nu en dan.Bekijk De Deal
Aan de Canon Pixma TS3122, een alles-in-één draadloze multifunctionele inkjet printer te koop bij Walmart nu voor slechts , omlaag van .

De prijs is inclusief gratis pick-up, maar geen gratis levering; maar dat maakt het nog steeds veruit de goedkoopste printer die we gezien hebben, vooral als deze is voorzien van een volledige set cartridges (PG-243/CL-244). gratis foto papier en een netsnoer, maar geen USB-kabel.
Op zijn eigen, de cartridge set verkoopt voor , die veel hoger is dan de prijs van de printer en de inkt door zelf. In andere woorden, het is beter voor uw portemonnee, maar niet voor de omgeving – ze kopen allebei samen.

Allemaal samen

Canon Pixma TS3122, slechts in Uitvoering
Terwijl het zal niet de cut te maken voor de beste printers van 2020 zal bijna zeker worden opgenomen in onze beste goedkope printer deals line-up, in de veronderstelling dat Walmart niet opraken van de voorraad snel.
De Pixma TS3122 heeft een kleine footprint ten opzichte van de concurrentie en weegt aanzienlijk minder. Er is geen fancy functies, zoals een touchscreen functionaliteit, fax, automatische document invoer, afdrukken via USB of een netwerk poort, maar we doen, zoals het feit dat het een redelijk goed ondersteunde printer met de nieuwste firmware dateert uit begin 2019.