Spel van het jaar 2019: TechRadar favoriete Xbox Één, PS4, Nintendo Switch en PC titels

Link ‘ s Awakening brengt klassieke Zelda aan een jongere generatie, terwijl het verbeteren van problemen die oude fans kan hebben gehad. Het is een prachtige trip down memory lane voor de fans, terwijl het ook gemakkelijk toegankelijk voor beginners. We love it.
Bekijk onze volledige Sekiro: Schaduwen Sterven Tweemaal review.
Het is een moeilijke taak, maar de TechRadar team heeft de koppen bij elkaar en afgeranseld uit die games waren onze favorieten van dit jaar. Dit zijn niet noodzakelijkerwijs de spelen we denken dat de meeste culturele of technologische impact, noch zijn ze gerangschikt, ze zijn gewoon het team van de favoriete games van dit jaar. Laten we eerlijk zijn, je kan niet eens met onze picks – zoals we hebben allemaal verschillende smaken en meningen – maar het is moeilijk om samen te stellen een lijst die iedereen zal bevallen.
Dus, zonder verdere omhaal, deze zijn TechRadar de games van het jaar 2019.
Beste Virtual Reality Spel

(Image credit: SIE Studio in Londen)Bloed & De Waarheid
Bloed & de Waarheid is een van onze favoriete VR games ooit, niet getreurd, dit jaar. Sony Studio in Londen echt klopte het uit van het park met deze Guy Ritchie stijl FPS die laat zien dat VR shooters kan worden wondefully meeslepende en ronduit leuk.
De verhaallijn is super cheesy, maar, mechanisch, Bloed & de Waarheid is een wonder, zodat u om te interageren met objecten en wapens als je in het echte leven zou worden (voor zover dat mogelijk is in VR) en het soepel verplaatsen van kaft tot kaft door de niveaus. Eervolle vermeldingen: Trover Slaat de Universe op en Wolfenstein: Cyber Pilot.
Lees meer: Bloed en Waarheid: hoe Sony ‘ s Studio in Londen is het nemen van VR naar het volgende niveau.

Beste Mobiele Game

Cyberpunk 2077
(Image credit: Pokémon Company)

Sekiro: Schaduwen Sterven Tweemaal

Echter, als je niet kunt krijgen een knie van het ritme, en ze zijn vrij moeilijk te gaan. FromSoftware de meest recente aanbod is meer straffen dan we al eerder gezien hebben, maar die zeldzame momenten van succes zijn zeer de moeite waard zijn – je hoeft alleen maar het geduld voor.

Beste Actie Spel

Bekijk onze volledige Resident Evil 2 Remake review.
(Image credit: FromSoftware/Activision)

Lees meer: Hoe is De Uiterlijke Werelden ontsnapt aan de schaduw van Fallout, volgens de makers.
Eervolle vermeldingen: Geen (het is al een slecht jaar voor fighting games).
Het toestaan van spelers om strijd hun weg door de Pokémon Masters League, Pokémon Meesters benadrukt teamwork en legt de focus op trainer gevechten. Het was een geweldig jaar voor Pokemon.
Eervolle vermeldingen: de Controle en de Dood Stranding.
Het beste van alles, je hoeft je niet gewoon een keer spelen, je kunt replay opnieuw en opnieuw. En dat gaan we zeker doen.

De Beste Actie/Avontuur Spel

De Uiterlijke Werelden
(Image credit: Nintendo)Eervolle vermeldingen: Lot 2: Shadowkeep en Tetris 99.

Bij Obsidian Entertainment heeft aangekondigd was het vrijgeven van een nieuwe RPG, was er weinig twijfel dat de Fallout: New Vegas-ontwikkelaar zou laten ons in de steek. En het duurde dan ook niet.

Beste RPG

Resident Evil 2 Remake
(Image credit: Obsidian Entertainment)

Het is een interessant jaar voor gaming, als de huidige generatie consoles langzaam kruip naar het einde van hun levenscyclus. De PS5 en Xbox Series X officieel op de weg, de landing in de late 2020, wat betekent dat we in een soort niemandsland tussen ontwikkelaars het uitbrengen van spellen voor deze generatie en de aankondiging van de plannen voor de volgende generatie games – sommige kunnen zelfs crossover.

Hoewel het niet helemaal perfect, De Uiterlijke Werelden zo dicht bij een nieuwe Fallout game als we gaan krijgen nu. Het mengen van interessante karakters, vreemde wezens, keuzes in overvloed en een hoop satire, De Uiterlijke Werelden ziet Obsidian vastzetten van de kroon, als koning van de Rpg ‘ s.
Bekijk onze volledige The Legend of Zelda: Link ‘ s Awakening review.
Nu, we weten dat niet iedereen zal het eens met deze keuze. CTR is niet de meest technische racing spel , maar het is een heel leuk en we houden van deze remaster net zoveel als de originele – als niet meer.

Beste Online Multiplayer Spel

Disco Elysium is alsof iemand een RPG over Hunter S. Thompson als een grijze rechercheur. Het is bizar en prachtig. Het beste deel van Disco Elysium? Het schrijven en het verhaal. Het gesprek bomen zijn in tegenstelling tot alles wat we hebben gezien dit jaar en laat zien dat een game hoeft geen groot budget om te trekken aan onze emoties.
(Image credit: Respawn Entertainment)

Lees meer: Crash Team Racing: Nitro-Brandstof is een belachelijk leuke rit down memory lane.
Eervolle vermeldingen: Luigi ‘ s Mansion 3 en Bebloed: Ritueel van de Nacht.
Eervolle vermeldingen: Wat is Golf? en Sayonara Wilde Harten.
Het is niet een geweldig jaar voor fighting games, dus dit was niet een bijzonder moeilijke keuze. Mortal Kombat 11 ziet de brutale serie terug beter en bloediger) dan ooit tevoren, terwijl de invoering van enkele nieuwe functies, zoals de Fatale Klappen) het verplaatsen van de serie naar voren.

Beste Race/Sport-Spel

(Image credit: Beenox/Activision)

Apex Legends heeft ons allemaal verrast, wanneer het schopte beneden de battle royale deur weer in februari, de invoering van een aantal fantastische kwaliteit-van-leven-functies, zoals schuiven en pingen die sindsdien zijn opgeheven door de concurrenten.

Bekijk onze volledige Apex Legends review.
2019 een fantastisch jaar is geweest voor remasters en Link ‘ s Awakening is een van de beste. Nintendo nam de oorspronkelijke 1993 en opnieuw voor de Schakelaar, het geven van een nieuwe speelgoed-achtige stijl die gewoon draagt bij aan de charme.
Resident Evil 2 is te zien hoe een remake moet worden gedaan, het verheffen van het originele spel in een meesterlijke moderne horror ervaring. De aandacht voor detail is verbluffend, het stimuleren van spelers om goed te verkennen RCPD en genieten van de ervaring. Plus, om te verkennen, is een welkome onderbreking van het proberen op te lossen Resident Evil 2 op hun hoofd krabben puzzels.

Beste Fighting Game

Untitled Goose Spel
(Image credit: NetherRealm Studios)

Eervolle vermeldingen: Disco Elysium en Pokémon Zwaard en Schild.
Apex Legends
Eervolle vermeldingen: de Controle en de Uiterlijke Wildernis.

Beste Verhalende Spel

Disco Elysium
(Image credit: ZA/UM)

In de voetsporen van de N. Sane-Trilogie, Nitro-Gevoed ziet Crash en co krijgen een modern jasje gestoken. Deze remaster rollen samen de inhoud van het Crash team Racing, Crash Tag Team Racing en Crash Nitro Kart in een krankzinnige spel dat je kunt spelen in je eentje of online.
Crash Team Racing: Nitro Aangedreven
Eervolle vermeldingen: Buiten Wildernis en Disco Elysium.
Mortal Kombat 11

Beste Indie Game

Pokémon Masters was een beetje een verrassing succes. We altijd al wisten dat het niet zou houden een lichte tot Niantic de Pokémon Gaan, maar het free-to-play mobile spel heeft zeker haar eigen in 2019.
(Image credit: Huis Huis)

Nogmaals Cyberpunk 2077 is de game die we het meest enthousiast over. Het zal dezelfde categorie als vorig jaar, maar nu we meer weten over het (zoals dat Keanu Reeves wordt in deze), zijn we meer hype dan ooit.
Pokémon Masters

Disco Elysium is de dark horse van 2019 voor een heleboel mensen, is het vrijgeven van de staart tot kritische waardering. En het verdient elke ounce van die erkenning.

Spel van het Jaar

Eervolle vermeldingen: Resident Evil 2 Remake en Devil May Cry 5.
(Image credit: Capcom)

Het is biggie en het werd een moeilijk gesprek. Maar Resident Evil 2 Remake is officieel TechRadar de Game van het Jaar.
De campagne is stevig, maar echt, MK11 doet wat we verwachten: laat ons verslaan de levende heck uit elkaar.
Eervolle vermeldingen: FIFA 20 en Need for Speed: Hitte.
Ondanks het feit dat in deze rare limbo, we hebben gespeeld een aantal fantastische games van dit jaar. We hebben revisited Raccoon City, vervloekt FromSoftware opnieuw probeerde te vangen’ en alle moeite dorpelingen als een lastige gans. Maar die games zijn echt stond in 2019?
Eervolle vermeldingen: De Laatste van Ons, Deel 2 en Final Fantasy 7 Remake.
Terwijl Apex Legends kan niet hebben genomen de kroon van Fortnite, het is zeker genomen 2019 door de storm en we hopen dat Respawn Entertainment heeft een aantal trucs in de modder te houden voor spelers die geïnteresseerd zijn in 2020.

Het Meest Enthousiast Over

Het is een mooie dag en je bent een verschrikkelijk, verschrikkelijk gans. Dat klopt, Untitled Goose Spel ziet u een ravage aan te richten op een aantal (waarschijnlijk mooie) nietsvermoedende dorpelingen in Huis Huis indie meme machine.
(Image credit: CD Projekt Red)

FromSoftware is niet bekend voor het maken van eenvoudige luchtig games en Sekiro is niet anders. Maar dat is precies de reden waarom we love it. Sekiro is wat er gebeurt als DDR was een actie spel dat zich afspeelt in een gotische oude Japan. Het is adembenemend.
De Legende van Zelda: Link ‘ s Awakening
Maar de memen zijn niet de enige reden waarom we liefde Untitled Goose Spel. Het is het exacte type van het (bijna) gezond inhoud die we graag zien in een indie game, artistiek mooi en de synchronisatie tussen de muziek en de slapstick humor is pure genialiteit. HONK.
CD Projekt Red enorme dystopische RPG zal eindelijk sloeg planken op April 16, 2020 en we kunnen niet wachten om onze handen te leggen op wat zeker één van de beste games van 2020 – nou, als the Witcher 3 is iets te gaan.