Amazon Boxing Day sales: de beste aanbiedingen hebben wij die gevonden zijn op Tv ‘ s, wearables en meer

De tweede kerstdag Amazon de verkoop aftrap, met besparingen in bijna elke categorie van producten tijdens de post-Kerst-periode – en we zijn hard aan het werk door op zoek naar de beste spullen.

Amazon de verkoop loopt bijna non-stop sinds Black Friday, in principe, maar vandaag is er een hele reeks van nieuwe transacties toegevoegd van over product gebieden zoals Tv ‘ s, huishoudelijke apparaten, audio en meer.

En hey, vindt u tal van aanbiedingen op dingen die niet op je hoofd tot je ze zag. Elektrische tandenborstel, iemand?

Als u rond te shoppen voor tech vandaag, check out onze beste Boxing Day sales voor meer informatie over wat er vandaag gaande is.

Als u op zoek bent naar een TV, dit zijn een paar van kraken deals die we tot nu toe hebben gezien – de moeite waard als je in de stemming bent voor een Ambilight instellen:

Philips Ambilight 65-inch 4K-Smart TV: £999 £659 op Amazon
Dit is één van de best groot TV-scherm deals die we hebben gezien die er zijn voor de Boxing Day sales – er is HDR10+, Dolby Atmos geluid, smart TV apps (hoewel het niet de Apple TV aan op het moment) en de belangrijke Ambilight rond de buitenkant.
Bekijk De Deal

Philips Ambilight 43-inch 4K-Smart TV: £549 £389 op Amazon
Tas zelf een 4K TV koopje tijdens de Boxing Day sales met de 43-inch Philips 43PUS7304. Het wordt geleverd met 3-zijdige Ambilight, ondersteuning voor Dolby Visie, Dolby Atmos en HDR10+, plus de Google voice-Assistent is gebouwd in een te.
Bekijk De Deal

Hieronder hebben we opgepakt onze keuze van de beste Amazone Boxing Day sales deals die we hebben gevonden, en we updaten deze de hele dag met de grootste en beste besparingen kunnen we ontdekken.

Ter herinnering, deze verkoop perioden mark een goede mogelijkheid om te pick-up Amazon apparaten met kortingen, zoals de Echo-reeks slimme luidsprekers en Vuur tabletten, maar we hebben wel lagere prijzen op deze items over de Black Friday periode.

Zoals altijd met Amazon, sommige van de beste deals beschikbaar zal slechts rond voor een beperkte tijd als onderdeel van de Lightning Aanbiedingen. Dus je wilt de gaten te houden voor de lancering van nieuwe deals op Amazon in de tweede kerstdag verkoop.

Amazon ‘ s Boxing Day verkoop loopt van nu tot 31 December, dus dit is de laatste grote selectie van vakantie aanbiedingen nu.

Vandaag de dag is het beste Amazon Boxing Day sales

Fitbit Laden 3: £129.99 £94.99 bij Amazon
We rangschikken deze Fitbit als het beste wat je kunt kopen van het merk nu, met een groot scherm, lichtgewicht ontwerp en een volledig waterdichte bouwen. Zeker, het is niet de nieuwste fitness-tracker van Fitbit, maar dat betekent gewoon dat de top-ranking is nog indrukwekkender.
Bekijk De Deal

Fitbit Laden 3 NFC-Speciale Editie: £149.99 £119 bij Amazon
Als de bovenstaande Fitbit Laden 3 klinkt als een geweldig apparaat, maar u wilt NFC voor contactloze betalingen ook, dan is dit de aanbieding voor u. We hebben gezien dat het goedkoper deals voor, maar je waarschijnlijk niet had instellen van uw fitness-centric voornemens voor het Nieuwe Jaar dan.
Bekijk De Deal

Tegel Pro (2020): £29.99 £22.49 bij Amazon
Voortdurend dingen kwijt raken, of net iets meer dan Kerstmis, dat je echt niet wilt verliezen? Tegel trackers zijn geweldig om u te helpen bij dingen die je verloren hebt, of dat je tas, sommige sleutels of een portemonnee, als ze een aantal van de beste item finders je nu al kunt kopen.
Bekijk De Deal

Breville Mix Actieve Personal Blender: £17.99 £15.99 bij Amazon
Als een van uw voornemens voor het Nieuwe Jaar is weer gezond, je gaat nodig hebben in een blender te schakelen gezonde dingen in lekkere dingen. Er is £2 uit deze Breville personal blender, die u kunt plaatsen naar je eerste batch van boerenkool of chia zaden (of fruit).
Bekijk De Deal

Samsung 55 inch RU7400 Dynamische Crystal Kleur HDR Smart 4K TV: £699 499 pond bij Amazon
Als u wilt een mooie grote TV op de tweede kerstdag van Verkoop, deze 4K HDR-smart TV is de 55-inch groot, of zo groot dat je zou hebben om de spanning in uw nek te zien van de hoeken. Het is 200 pond uit te geven waardoor u een behoorlijk bedrag op de totale prijs.
Bekijk De Deal

Amazon Echo Toon 5: £79.99 £49.99 bij Amazon
De Echo laten Zien 5 is de beste manier om te gaan met Amazon ‘ s Alexa voice-assistent in een luidspreker die voor een scherm om u te laten zien van bepaalde elementen. Dit komt overeen met de Black Friday korting voor tweede kerstdag.Bekijk De Deal

Sennheiser HD 4.50 BTNC: £179.99 £84.99 bij Amazon
Dit zijn enkele van de top-end draadloze over-ear hoofdtelefoon, zodat de € 95 korting maakt ze een koopje. Ze hebben geweldige ruisonderdrukking, een batterij met een lange gebruiksduur en een opvouwbare ontwerp dat maakt ze gemakkelijk te vervoeren.
Bekijk De Deal

Jabra Elite Actief 65t: £169.99 £134.95 bij Amazon
Amazon ‘ s Boxing Day Sales hebben een duidelijk fitness-thema inslag, en dat is het geval voor de Jabra waar draadloze oordopjes, die zijn ontworpen om te worden ideaal voor fitness, en ook Alexa ingeschakeld. Een scala van kleuren opties worden verdisconteerd, maar blauw is een stuk goedkoper.

Bekijk De Deal

De Oral-B Genius 8000: £279.99 £69.99 bij Amazon
Dan bespaar je maar liefst 75% (of € 210) uit de prijs van deze high-end Bluetooth elektrische tandenborstel, compleet met een oplader, geval, en zelfs meerdere koppen. Als je het gevoel kerstdiner-gerelateerde spijt van, dit is de koop voor u.
Bekijk De Deal

Instax Mini Film 50-pack: £34.99 £29.99 bij Amazon
Folie voor uw Instax min camera kan erg prijzig, en je hebt waarschijnlijk verbrand door heel een paar kiekjes in de kerstvakantie. Waarom niet op voorraad dan, met £5 korting op een verpakking van 50 bij Amazon. Het is de moeite waard erop te wijzen andere soorten Instax film niet te bieden.
Bekijk De Deal

Anker USB-Connector: £10.99 £7.19 bij Amazon
Er zijn zo veel verschillende omstandigheden dat zouden vereisen dat u de steker van twee USB-apparaten op de muur in een keer, vooral als je hebt tal van technische of personen. Deze stekker uit gerespecteerd tech fabrikant Anker zullen u in al die situaties.
Bekijk De Deal

Lenovo Tab E7: £69.99 £56.90 bij Amazon
De Lenovo Tabblad apparaten niet precies vorsten van de tablet wereld, maar zij zijn betaalbaar genoeg om hen een goede stukken kit voor mensen op zoek naar iets, lage-prijs. Dit model heeft een 7-inch scherm en 16 gb opslag.
Bekijk De Deal

Lenovo IdeaPad S145: £299.99 £249.99 bij Amazon
De Lenovo IdeaPad is een fatsoenlijke begroting laptop, met een aantal indrukwekkende functies (en sommige bochten af te snijden ook, natuurlijk). Het is vrij robuust voor een apparaat dat zo goedkoop, en heeft een mooi groot scherm, maar de levensduur van de batterij en scherm resolutie kan beter.
Bekijk De Deal

Braun BT5060 Baard Trimmer: £59.99 £29.99 bij Amazon
Heb jij je familieleden voor Kerstmis en krijgen veel reacties op de staat van je gezichtshaar? En maak je geen zorgen, je kan berusten op hun verzoeken (of op zijn minst stylise een beetje) met deze voordelige Braun baardtrimmer.
Bekijk De Deal

Sony Bravia KDL32WE613BU (32-Inch) HD Ready HDR-Smart TV: £349 £199 bij Amazon
Dit is een betaalbare TV-deal dat je een fatsoenlijke 32-inch TV voor € 150 uit. Het is een smart TV, en hoewel het niet in 4K, het is nog steeds HDR, dus je krijgt een mooi beeld.

Hoe lang doen Amazon ‘ s Boxing Day verkoop duren?

Amazon ‘ s Boxing Day verkoop eindigt op 31 December, volgens de website. Tot dan, we verwachten dat de nieuwe tweede kerstdag aanbiedingen elke dag in de aanloop naar het Nieuwe Jaar. Het is de moeite waard te houden dat in gedachten als u een bepaald product dat u zit te wachten op een grote korting op.