Apple Horloge 4 deal is de goedkoopste prijs ooit nu bij Amazon in de tweede kerstdag verkoop

Apple-Horloge-Serie 4 – 44mm | £319 bij Currys
Het verplaatsen van een prijsklasse die u zult vinden van de Serie van 4. Dit is een smartwatch met een belasting van extra functies meer ontworpen rond de sportievelingen onder ons. Met de val detectie, een Elektrische Hartslag Sensor op de Digitale Crown je krijgt een beetje meer bang voor je buck, in het bijzonder op zoek naar die LTPO display en de extra levensduur van de batterij.
Bekijk De Deal

We zien een reeks van fantastische Apple-Horloge aanbiedingen lanceren vandaag in de tweede kerstdag verkoop. Er is niet alleen een enorme besparing op het Apple-Horloge 3 hieronder, maar we hebben ook een grote korting op het Apple-Horloge 4 met mobiele mogelijkheden ook: het kost nu slechts £360 bij Amazon – dat is Amazon ‘ s goedkoopste prijs ooit voor de populaire smartwatch.

Apple-Horloge-Serie 5 – 40mm| £379 bij Currys
U betaalt minder voor deze Serie 5, dan zou u een mobiele Serie 4 in de tweede kerstdag verkopen, dus deze Apple Horloge deal is een echte winnaar. De nieuwste Apple-Horloge biedt een uniek altijd-op-display die het scheidt de meeste van de eerdere modellen.
Bekijk De Deal
Het Apple-Horloge biedt iPhone-gebruikers een ongeëvenaarde smartwatch ervaring. Met de volledige integratie van een enorm aantal apps, services en functies van de iPhone voor om je pols, de luxe smartwatch biedt fitness kan bijhouden, gemakkelijk meldingen (met tekst en call-handling), Apple Betalen, en muziek functies, zoals een hele reeks van uitbreiding van functies op nieuwere modellen.

Meer kerstdag Apple Horloge aanbiedingen

Als u op zoek bent naar meer grote besparingen – bekijk ons volledig assortiment van Apple Horloge 4 prijzen beschikbaar nu. Als u op zoek bent om uw Apple ecosysteem nog meer, waarom niet check deze fantastische AirPods aanbiedingen, of misschien splash op een nieuwe iPhone-deal voor 2020.
Apple-Horloge-Serie 3 – 38mm | £195 bij BT
De Series 3 is de goedkoopste Apple Horloge gaan in deze selectie, komt op slechts € 195 (dat is een paar kilo besparingen) in deze eerste kerstdag verkoop. Ondanks zijn lage prijs deze week, je bent nog steeds een mooi zichtbaar OLED-touchscreen met water weerstand, en al de nieten Apple Horloge ervaringen die je zou verwachten. Plus, het is nog steeds volledig compatibel met WatchOS 6.1.
Bekijk De Deal
Apple-Horloge-Serie 4 4G – 40mm | £699 £359 op Amazon
U betaalt een aanzienlijke premie voor het oppakken van een GPS-Mobiele versie van de Serie 4 in deze Apple-Horloge aanbiedingen, maar dit is de beste prijs die we hebben gezien voor het horloge in deze configuratie – komende met een aluminium behuizing en nylon lussen voor het gemak van het gebruik en top sportiviteit.
Bekijk De Deal

Apple-Horloge-Serie 4 4G – 40mm | £699 £359.20 bij Amazon
U betaalt een aanzienlijke premie voor het oppakken van een GPS-Mobiele versie van de Serie 4 in deze Apple-Horloge aanbiedingen, maar dit is de beste prijs die we hebben gezien voor het horloge in deze configuratie – komende met een aluminium behuizing en nylon lussen voor het gemak van het gebruik en top sportiviteit.
Bekijk De Deal

We hebben het zien van de prijzen stijgen en vallen over de laatste paar weken, maar de tweede kerstdag verkoop aanbieden van een aantal echte behandelt, dus mocht je niet een van de beste smartwatches onder uw kerstboom, waarom dan niet de gave jezelf nu.