Bespaar flink op slimme bollen in Boxing Day sales: Philips Hue aanbiedingen en LIFX verminderd vandaag

LIFX Z Starter Kit | £79.99 £49.99 bij Amazon
Deze LED licht strip is een beetje links-veld voor deze selectie van slimme lamp deals, maar je bespaart 30 pond op een groot licht strip kit, dus we hadden om het te vermelden. U kunt het opzetten van kleur bestemmingsplan en maatwerk door de LIFX-app, waardoor deze licht van de strook een gemakkelijke en goedkope manier om sparren-up van uw smart-verlichting instellen.
LIFX multicolour Mini smart-lamp | £44.99 £24.99 bij Amazon
Als u op zoek bent naar een multi-smart-lamp, deze LIFX Mini lamp heeft zijn prijs te snijden door het tussen € 15 en € 20 deze week. Dat betekent dat u kunt beginnen met het toevoegen van kleur aan elke kamer, zelfs voor minder. Net als de anderen in deze lijst, deze lamp heeft geen behoefte aan een hub, en kan werken met Amazon Alexa en Google-Assistent. Hier gekoppeld is de B22 fitting, maar je vindt de E27 versie. Bekijk De Deal
We hebben gezien dat veel van smart home items in deze recente verkopen, maar slimme lamp aanbiedingen (vooral van de Philips Hue) nog niet te betrokken te raken bij over de afgelopen weken. Gelukkig, als je geweest bent bedrijf uit op een geweldige prijs, u kunt pick-up een set voor een geweldige prijs. De Philips Hue deals die we vandaag bieden drie bollen voor een geweldige prijs, maar we zien ook een aantal fantastische besparingen op de goedkopere LIFX Mini-gamma, maar wees op uw hoede dat u alleen het oppakken van een lamp aan die prijzen.

Vandaag is best een slimme lamp aanbiedingen

Met de Philips Hue-Wit en Kleur Ambiance (3-pack) | £99 £79.99 bij Amazon
Bespaar 20 pond op deze set van drie met de Philips Hue-lampen die ook ondersteuning gekleurde verlichting. Dit soort slimme bollen gebruikers toestaan om hun eigen kamer kleuren, en zijn de moeite waard het extra geld als u wilt aanpassen uw setup. Hier gekoppeld is de B22 fitting, maar u kunt ook vinden E27 en zelfs de meestal duurder GU10 fitting voor deze prijs. Bekijk De Deal
LIFX Mini Wit smart-lamp | £19.99 £14.99 bij Amazon
De kleinere versie van de LIFX witte lamp is slechts € 14.99 bij Amazon vandaag. Dit is de B22-model, maar u kunt de E27 voor dezelfde prijs.
Bekijk De Deal
Meer Boxing Day verkoop hier op TechRadar, waar we wassen het internet voor de nieuwste besparingen en brengen ze rechtstreeks naar u. Of, check voor meer slim besparen in huis met deze fantastische Amazon Echo deals.
De Boxing Day sales zijn in volle gang, en deze Philips Hue deals zijn een perfecte manier om het opknappen van uw huis in 2020. LIFX en Philips Hue-lampen zijn te koop nu bij Amazon, perfect voor degenen die net uitgepakt, een belasting van smart home tech.

Voorbij zijn de dagen van de dure starter kits, deze lampen niet nodig een hub te werken. Dat betekent dat u kunt ophalen van de bollen bij deze lage prijzen en geen zorgen hoeft te maken over het oppakken van een andere eenheid afzonderlijk – ze werken, recht uit de doos met Alexa en Google-Assistent. U zult de commandant van uw verlichting met uw stem of smartphone sneller dan ooit, en als je pick-up een set van gekleurde lampen die u direct kunt beginnen met het maken van uw droom ingesteld.