Currys Boxing Day sales: de beste aanbiedingen voor gaming, apparatuur, audio en meer

De tweede kerstdag Currys verkoop zijn nu hier, geven u een kans om welkom in de post-Kerst koopjesjacht te grijpen van een verkoop of twee op een aantal top elektriciteit.

Ze hebben eigenlijk al sinds voor de Kerst, maar dat betekent niet dat er niet veel van TV deals, besparingen op laptops en zelfs Nintendo-Schakelaar bundels ook – dus of de gift je wilt niet onder de boom of wilt u gewoon uit te besteden aan de Kerst geld Santa / uw Nan u gaf, er zijn nog steeds ton van de opties te worden gehouden.

Maar als u wilt toegang tot alle van de beste besparingen rond nu, we hebben al de beste Boxing Day sales vermeld, met onze deskundige deal jagers trawlvisserij op het web op zoek naar wat is geweest verdisconteerd.

We hebben gezien dat sommige van de prijzen vallen op Black Friday niveaus ook, dus als u op zoek bent naar nab een koopje kan u de aanbiedingen zijn zeer concurrerend en je zou het niet gemist hebben dat de winnaar dit jaar.

Er zijn aanbiedingen op de detailhandelaar ‘ s gehele assortiment van elektronica, en de line-up lijkt te veranderen van dag tot dag, ook met verschillende aanbevolen aanbiedingen als we dichter bij Boxing Day.

Er zijn een paar belangrijke redenen om te blijven Currys in gedachten in de tweede kerstdag verkoop. Voor de één, ze doen in de winkel, dit is een handige optie voor als u op reis bent in het hele land – hoewel, zoals wij gevonden op kerstdag van het jaar wanneer het proberen om de aankoop van een TV, het is niet altijd mogelijk om te krijgen wat je wilt laten bezorgen in de winkel.

Zoals de meeste retailers moeilijk, Currys heeft ook een prijsgarantie (scroll naar beneden op deze pagina voor meer over dat).

Hieronder hebben wij opgenomen de best Currys tweede kerstdag omzet die we hebben gevonden nog in voorraad is – zoals gezegd, sommige van de prijzen zijn zo laag als Zwarte vrijdag in hier, en die prijzen zijn op 4K-Tv ‘ s, Google Startpagina, Fitbit wearables en meer.

Hieronder identificeren we toen hebben we een deal als deze tijdens Black Friday voor, alleen voor uw referentie. Bekijk onze beste Currys Boxing Day sales hieronder, en dat zullen we blijven werken tijdens de feestdagen.

Onze top aanbiedingen

Vandaag de dag is het beste Currys Boxing Day sales

De beste Currys tweede kerstdag verkopen wij tot dusver hebt gevonden.

Bespaar € 100 op een 4K-Tv ‘ s
Gebruik de voucher code BTETVSAVE100 te bespaar € 100 op geselecteerde 4K-Tv ‘s in Currys’ Kerst te koop. Deze code is geldig op 23 December als u iets ziet u hier vinden. Bekijk De Deal

LG 43UM7000PLA 4K TV: £349 £279 bij Currys
U vindt deze goedkope 43-inch LG TV is zelfs nog lager dan de Black Friday prijs in deze tweede kerstdag verkoop. Dat is een geweldige prijs voor een fantastisch scherm en een vertrouwde fabrikant. Voor slechts een beetje meer kunt u de 49-inch model. Bekijk De Deal

Bose Soundtouch 30 III: £399 £319 bij Currys
Deze draadloze luidspreker kan worden een beetje ouder, maar nog steeds beschikt over een krachtig en ruimtelijk geluid, waardoor Hi-Fi audio overal in uw huis. Nu £70, – goedkoper, het zou een grote gift van Kerstmis.

Bekijk De Deal

Google Home: £89 £49 bij Currys
Currys heeft een paar Google-apparaten terug naar hun eerdere kortingen, met inbegrip van deze smart speaker. Geniet van ad-ondersteund toegang tot YouTube muziek, en het gebruik van Google-Assistent alle antwoorden op brandende vragen die u zou kunnen hebben. Bekijk De Deal

Google Nest Hub: £119 £58.99 bij Currys
U kunt de Google Nest Hub te koop voor € 59, – en ontvang zes maanden gratis Spotify Premium om te genieten, te. De smart hub-display kan de controle van slimme huishoudelijke apparaten en werkt met de Google-Assistent weergeven van foto ‘ s, oproepen, toon het nieuws en nog veel meer.
Bekijk De Deal

Sonos Breedte: £399 £329 bij Currys
Een van de slimste soundbars op de markt, de Sonos zal de Straal van het centrale onderdeel van uw connected music eco-systeem, net zo comfortabel met bombastische soundtracks van films als het is met klaaglijke klassieke muziek melodieën..Bekijk de Deal

AirPods (2019) met het Laden van Geval | £159 £138 bij Currys
Apple ‘ s AirPods zijn verdisconteerd vaak in de aanloop naar de tweede kerstdag verkoop – we hebben ze gezien zo laag als £125 voorheen, maar ze zijn uitverkocht in de meeste plaatsen nu. Echter, als u wilt om ze te krijgen door middel van Currys, ze zijn nog in voorraad is en nog steeds lager dan de ADVIESPRIJS.
Bekijk De Deal

De Bose QuietComfort 35 Serie II draadloze hoofdtelefoon: £260 £219 bij Currys
U kunt pick-up van de Bose QuietComfort 35 Serie II draadloze hoofdtelefoon voor slechts een haar onder de £220 vandaag bij Currys. Boxing Day sales zijn geweldig voor een koptelefoon, en dit geprobeerd en getest paar blikjes zal u met de rechtermuisknop in 2020.
Bekijk De Deal

Bose Noise Cancelling Hoofdtelefoon 700: £349 £297 bij Currys
Deze Bose hoofdtelefoon zijn enkele van de beste noise-cancelling blikjes op de planeet en u kunt het opslaan van meer dan € 50, – in deze tweede kerstdag verkoop. Je krijgt veel meer dan alleen een uitstekende geluidskwaliteit met de nieuwste Bose koptelefoon – een prachtige design en de ondersteuning voor Google-Assistent en Alexa zijn beide overwinningen.
Bekijk De Deal

Beats Studio 3 draadloze ruisonderdrukkende hoofdtelefoons | £299 £199 bij Currys
Denk het niet, je hebt een paar van luxe draadloze hoofdtelefoon onder de boom dit jaar? U kunt pick-up dit uitstekende Beats Studio 3 deal voor onder de £200 in het begin van de tweede kerstdag verkoop. Dat is een fantastische prijs voor de algehele kwaliteit van deze hoofdtelefoon, en nog beter als je een iPhone-gebruiker op zoek om te profiteren van de W1-chip.
Bekijk De Deal

Sony WH-XB900N Draadloze Hoofdtelefoon met ruisonderdrukking: £199 £128 bij Currys
Als u op zoek bent naar een goedkopere paar noise-cancelling hoofdtelefoon, deze Sony WH-XB900N blikjes zijn terug naar hun Black Friday prijs bij Currys. Je krijgt een geweldige 30 uur levensduur van de batterij met een uitstekende kwaliteit van het bas.
Bekijk De Deal

20% korting op Logitech accessoires bij Currys
U kunt grijpen gaming headsets, speakers, toetsenborden, muizen en zelfs racing wielen en pedalen in deze Logitech te koop bij Currys. Je krijgt 20% korting op een groot assortiment van Logitech items in deze Deal van de Dag.
Bekijk De Deal

Ultimate Ears MegaBoom 2 | £169 £79 bij Currys
De Ultimate Ears MegaBoom 2 draagbare luidspreker biedt tot 20 uur levensduur van de batterij en USB-slimme telefoon opladen op de top van een leuke kleine Bluetooth speaker. U bespaart £90 in deze tweede kerstdag verkopen, dus nu is de beste tijd om te grijpen een functie verpakt draadloze luidspreker voor minder.
Bekijk De Deal

Sonos Één: £199 £168 bij Currys
PRIJS STEEG
De Sonos is de beste smart speaker van 2019, en terwijl het niet zo goedkoop als het was, het is nog steeds een besparing. Een gewoon super aangesloten smart speaker, de Sonos niet alleen klinkt fantastisch, maar is een van de meest feature-rijke stem-geactiveerde luidsprekers die er zijn.

Sonos Een SL: £179 £149 bij Currys
PRIJS VERHOOGD
Wilt geweldig Sonos-geluid zonder een voice-assistent snuffelen in op uw gesprekken? Deze mic-gratis aangesloten luidspreker van Sonos biedt net dat, om u te laten brengen muziek naar elke kamer van uw huis – zij het met een kleine prijs stijgen dan eerder in het jaar.

Opmerking: u kunt ook de Sonos Een SL voor £1 en minder in de Amazone.

Apple HomePod: £319 £279 bij Currys
PRIJS STEEG
De HomePod is Apple ‘ s antwoord op de smart luidsprekers van Amazon en Google, maar het brengt veel meer sonic macht aan de partij. Het is nog steeds een deal, maar het was tot £206 eerder in de verkoop (en kan je het voor € 229 bij John Lewis), je krijgt een intelligente smart speaker met ruimtelijk inzicht en A8 verwerking voor high-performance audio.

Vul de code SMARTSOUND10 bij het afrekenen.

Xbox One S 1TB | Star Wars Jedi Gevallen Bestelling | 2x games | £179 bij Currys
Dit is een fantastische prijs van € 20 goedkoper dan vorige week!) op een Xbox One S met Star Wars Jedi: Gevallen Om gegooid voor een goede maatregel. Op de top van dat je ook krijgen van Project Cars 2 en Tekken 7. Terwijl ze zijn niet nieuw genoeg om enthousiast te worden over zichzelf, ze toe te voegen aan deze reeds stellaire bundel was altijd al goed.

Bekijk De Deal

Xbox One X Star Wars Jedi: Gevallen Om de Bundel: £279 bij Currys
Currys had deze dezelfde bundel, die ook schepen met Tekken 7 en Project Cars 2, voor € 299 over Black Friday, dus dit is een goede besparing. De Xbox One X is de meest krachtige console games in de wereld, en de Jedi: Gevallen Om een fantastische Star Wars-game.
Bekijk De Deal

Star Wars Jedi: Gevallen Om Een Xbox | £37.99 bij Currys
Currys hebben hun prijzen op een scala van Xbox-Één spelen, maar Star Wars Jedi: Gestorven Om voor slechts € 37.99 het meest opvalt. Deze gloednieuwe game van de gebruikelijke $49.99 prijskaartje voor deze vroege Boxing Day verkoop. U kunt ook pick-up een kopie van FIFA 20 voor dezelfde prijs.
Bekijk De Deal

DualShock 4 – diverse kleuren: £44.99 £29.99 bij Currys
Krijg een verscheidenheid van kleuren voor deze PS4-controller, en als je een nieuwe Spotify Premium-abonnee bent, kunt u genieten van zes maanden van dat gratis met deze aankoop. Dit is een fantastische moderne controller voor gaming, en dit is de prijs die we meestal zien tijdens de verkoop periode.
Bekijk De Deal

Nintendo Schakelaar Lite | Mario Kart 8 Deluxe | £219 bij Currys
Pak de Nintendo Schakelaar Lite naast een van de grootste games te raken van de Schakelaar systeem sinds de release voor maar € 219 in de Currys Boxing Day verkoop. Mario Kart is synoniem geworden met Nintendo ‘ s consoles, dus het begin is het altijd een win. Ook verkrijgbaar in geel en grijs.
Bekijk De Deal

Nintendo Schakelaar games | £36.99 bij Currys
Er is een hele last van Nintendo Switch spellen te koop voor slechts € 36.99 elk op Currys nu. U kunt pick-up kop titels als Mario Kart 8, Luigi ‘s Mansion 3, Super Mario Party, Super Mario Bros U Luxe, Super Mario Odyssey, The Legend of Zelda: Link’ s Awakening, en Super Mario Maker 2 voor deze fantastische prijs, met andere titels iets goedkoper en sommige een beetje duurder.
Bekijk De Deal

Apple iPad 10.2 (2019) 32GB | £349 £289 bij Currys
Deze iPad is verlaagd tot onder de £300 bij Currys voor de Boxing Day verkoop. Dat is een grote daling is terug naar zijn Black Friday prijs en een uitstekende besparing op de goedkoopste iPad die er zijn. Je zult maar echt wegkomen met behulp van deze tablet voor entertainment en een paar aantekeningen apps, maar als je gaat gebruik maken van iCloud voor meer opslag kunt u knijp veel meer uit deze deal.
Bekijk De Deal

De Microsoft Surface Pro 7 | zwart Type Cover | £1,269 £829 bij Currys
Dit 256GB Surface Pro 7 is naar beneden door een € 440 deze week, een uitstekende besparing in de tweede kerstdag verkoop. Je krijgt een i5-processor in het hier en 8GB RAM, plus Currys zijn ook inclusief het type klep, wat essentieel is voor het draaien van de Pro 7-tablet in een laptop werken.
Bekijk De Deal

Apple-Horloge-Serie 3 – 38mm: £199 bij Currys
De Series 3 is de goedkoopste Apple Horloge gaan in deze selectie, komt op slechts € 199 in deze eerste kerstdag verkoop. Ondanks zijn lage prijs deze week, je bent nog steeds een fantastische OLED-touchscreen met water weerstand, en al de nieten Apple Horloge ervaringen die je zou verwachten. Plus, het is nog steeds volledig compatibel met WatchOS 6.1.
Bekijk De Deal

Apple-Horloge-Serie 5 – 40mm: £379 bij Currys
U betaalt minder voor deze Serie 5, dan zou u een mobiele Serie 4 in de tweede kerstdag verkopen, dus deze Apple Horloge deal is een echte winnaar. De nieuwste Apple-Horloge biedt een uniek altijd-op-display die het scheidt de meeste van de eerdere modellen.
Bekijk De Deal

Instax Mini 9 instant camera | £99.99 £74.99 bij Currys
De Instax Mini 9 is nu beschikbaar voor € 25 minder bij Currys en wordt geleverd met tien schoten inbegrepen. Plus, met al dat geld opgeslagen, kunt u nog meer instant foto ‘ s.
Bekijk De Deal

GoPro Hero 7 Zwart | £379 £299 bij Currys
De GoPro Hero 7 Zwarte model is de meest boordevol functies van de serie. Je krijgt fantastische beelden in 4K met een scala van extra functies op te starten. Als u van plan bent uw 2020 vakantie al, zult u willen ervoor zorgen dat u bij het vastleggen van elke seconde met deze hoge kwaliteit action camera. U krijgt tevens een extra batterij en microSD-kaart gebundeld in met deze prijs.

Bekijk De Deal

Fujifilm X-T100 Spiegelloze Camera: £547 £349 bij Currys
Dit mooie deal te maken op de X-T100 overeenkomt met Amazon ‘ s eigen recht nu, als u op zoek bent naar een nieuwe camera op een heft korting. Deze lop ‘ s bijna 200 pond uit de genoemde prijs. . Bekijk De Deal

George Foreman Evolueren Precisie 24002 Grill: £199 £89 bij Currys
Currys heeft gesneden de prijs van deze grill, de filters die het vet uit je eten en heeft verstelbare grill gerechten, evenals een timer functie. De fabrikant belooft restaurant-kwaliteit steaks met dit ding. Bekijk De Deal

Morphy Richards Soep Maker £69.99 £39.99 bij Currys
Make-up tot en met 1.6 liter soep met dit apparaat, dat belooft gladde soep in 21 minuten of dikke soep in 28 minuten. Misschien de moeite waard als u op zoek bent om te maken een gezondere lunches in 2020. Bekijk De Deal

Tefal Easy Bak Precision Air Fryer: £99.99 £59 bij Currys
Bespaar 40 pond op deze air fryer, die belooft gezonder frituren opzichte van traditionele methoden. Je hebt vier koken instellingen om uit te kiezen hier: droog, bakken, grillen of roosteren, die betrekking moeten hebben op de meeste van de dingen die je wilt koken. Bekijk De Deal

Crock-Pot Slow Cooker 4.7 liter: £69.99 £34.99 bij Currys
Bespaar £35 op dit 4.7 liter slowcooker, net op tijd voor de Kerst. Met een houden-warm-functie, dit is vaatwasmachinebestendig slowcooker kun je thuis komen om een warme maaltijd voor na een lange dag op het werk. Bekijk De Deal

Verlopen aanbiedingen

Currys Boxing Day verkoop je gemist

Currys had een aantal fantastische goedkope smart speaker gaat, heb helaas nu verlopen – u kunt nog steeds kopen veel van de producten hieronder om een korting, maar ze zal niet zo goedkoop als ze voorheen waren.

Op zoek naar meer? Scroll naar beneden voor de beste smart speaker prijzen in uw regio.

Amazon Echo Toon (2e gen): £219.99 £169.99 bij Currys
DEAL VERLOPEN Alle Alexa smart home chat en controle die u zou willen, met de extra functionaliteit van een lekker groot scherm om gawp op. Met 50 pond, het is een steal this Christmas.Bekijk De Deal

Fitbit Ace 2 Kid ‘ s Fitness Tracker & Nest Mini: £69.99 £49.99 bij Currys
DEAL VERLOPEN Overweegt u kunt de tracker alleen elders voor ongeveer £50 op het moment, waarom niet voor een tweede generatie Google Nest Mini te gaan met het? Zou de ideale aankoop voor een gezond Nieuw Jaar. Bekijk De Deal

Kindle (2019) E-reader: £69.99 £49.99 bij Currys
DEAL VERLOPEN Amazon heeft dezelfde korting als Currys op de Kindle, maar het verschil is krijg je zes maanden lang Spotify Premium bij het kopen van de elektronica retailer (nieuwe accounts alleen al). Bekijk De Deal

Sonos Play:5: 499 pond £381.60 bij Currys
DEAL AFGESLOTEN op
Een elegant uitziende en bombastisch klinkende speaker, die bewijst dat Sonos is nog steeds koning van de slingers, de Sonos Play:5-draadloze slimme speaker wordt geleverd met een op maat ontworpen woofers te leveren rijke bas, terwijl de gesloten architectuur elimineert reverb en echo. Nu met meer dan € 100 uit, het is voordeliger dan ooit.

Bekijk De Deal

Bose Home Speaker 500: £399 £299 bij Currys
PRIJS VERHOOGD Bose staat bekend om zijn hoge kwaliteit van de luidsprekers en de Home-Luidspreker 500 is niet anders. Van kamerbreed stereo geluid van een enkele luidspreker aan op de geïntegreerde Google-Assistent en Alexa, dit is een smart speaker met ernstige audio punch en het is nu op zijn laagste prijs ooit.

Bekijk De Deal

Bose Home Speaker 300: £249.95 £209 bij Currys
PRIJS VERHOOGD
addertje onder het gras de Bose Home Speaker 300 te koop voor £188.10. De smart speaker produceert een indrukwekkende 360-graden geluid en werkt met Amazon Alexa en Google-Assistent voor de spraakbesturing.

Currys Prijs Overeen Met De Belofte

Of het is Kerstmis, ‘Black Friday’, of de January sales, online retailers zijn altijd op zoek naar elkaar onderbieden op de prijs. Dat is goed nieuws voor de consumenten, maar het betekent dat je hebt te besteden tijd aan het zoeken op het web om ervoor te zorgen je betaalt zo weinig mogelijk voor een bepaalde gadget.

Voer Currys Prijs Overeen Belofte. Zoals de naam al doet vermoeden, Currys zullen overeenkomen met de prijs van een product als je het kan vinden elders goedkoper – er zijn een aantal voorwaarden om een notitie te maken, maar dat is de kern.

Het betekent dat als je hetzelfde product voor minder bij een andere retailer (online of in de winkel – Currys komt overeen met die prijs indien u winkelt bij het in plaats daarvan. Het bedrijf zal ook overeen met een korting codes die worden aangeboden, dus u hoeft niet te betalen een cent meer dan je.

Er zijn een aantal voorwaarden om in gedachten te houden, zoals we hebben gezegd: het concurrerende aanbod moet worden van een BRITSE retailer, en de items moeten identiek zijn, tot en met het modelnummer (het is altijd de moeite waard dubbele controle). Ook de levering en installatie kosten, product bescherming services en andere add-ons zijn niet inbegrepen, dus factor die bij het vergelijken van prijzen.

Lees meer: het gebruik van de Currys Prijs Overeen met de Belofte