Deze Lexmark deal is de goedkoopste kleurenlaserprinter in de VS nu

Deze printer is ideaal voor wie op zoek is voor het afdrukken van een paar pagina ‘ s nu en dan zonder de gebruikelijke onderhoud hoofdpijn geassocieerd met inkjet printers, verstopt hoofd en doorweekte papieren. De C3224DW blijft de goedkoopste kleurenlaserprinter je nu al kunt kopen.Bekijk De Deal
Deze printer heeft een afdruksnelheid tot 24 pagina ‘ s per minuut bij een 1200 x 600 dpi resolutie. Het is een eenvoudige laser printer, niet een alles in één of multifunctioneel apparaat, gericht recht aan degenen die willen een kleine zakelijke printer voor in de plaats.
Andere dan de toner-cartridges het is niet nodig veranderende andere verbruiksartikelen; merk op dat degenen gebundeld met deze printer zijn lage capaciteit die met de CMY-cartridges topping 500 pagina ‘s en de zwarte raken van 750 pagina’ s.

De deal is zo goed, je hebt eigenlijk vragen naar de prijs van deze printer in de online winkel, via e-mail of sms, als het technisch wordt verkocht voor minder dan de aanbevolen verkoopprijs.
Lexmark is onlangs uitgebracht instap kleuren laser printer, de C3224DW, is de goedkoopste kleurenlaserprinter op de markt in minder dan 9 in Uitvoering.

De C3224DW heeft met automatisch dubbelzijdig afdrukken en standaard Ethernet -, USB-en Wi-Fi-connectiviteit opties, een krachtige processor en genoeg geheugen en een aanbevolen maandelijkse pagina volume van 1500 pagina ‘ s.
Door zijn vorm factor, de uitvoerlade is vrij klein met een 100-pagina ‘s capaciteit terwijl de invoerlade kan nemen 250 pagina’ s.
Lexmark C3224DW kleuren laser printer, 8 in Uitvoering