Deze MacBook Pro deal biedt geweldige waarde in het Boxing Day sales

Op de top van dat, je krijgt een i5-processor en een goed-genoeg-8 gb RAM-geheugen. Als u op zoek bent naar de dezelfde specs op een nieuwer model u op zoek bent naar een prijskaartje van meer dan £1,000 – dus deze deal is al over de besparing, niet over de spec lijst.
De 2017 MacBook Pro niet de touch bar die we hebben leren associëren met de nieuwste modellen, maar je nog steeds een 256GB SSD verborgen in deze goed gemaakte Apple chassis.
Je krijgt enkele sterke specs voor slechts £899 bij Currys – ja, het is een ouder model, maar Apple ‘ s apparaten niet te houden aan perforamance langer.
Apple MacBook Pro (2017) | £1,099 £899 bij Currys
Deze MacBook Pro kan de 2017 model, maar het is nog steeds een groot gejuich als u op zoek bent naar een luxe laptop voor 2020. £899 is een goede prijs voor dit 256GB SSD-model met 8 gb RAM, maar wees gewaarschuwd en krijgt u niet het touch bar op deze bijzondere versie.
Bekijk De Deal
Meer Boxing Day verkoop in onze round-up van de beste deals rond het verenigd koninkrijk vandaag.
Dat gezegd hebbende, we hebben een soortgelijk £200 prijs cut op één van de nieuwere modellen, dus als je stopt bij niets om te krijgen dat touch bar vindt u een 1.300 pond model over aan John Lewis. Echter, het is de moeite waard op te merken dat in ons onderzoek vonden we de touch bar te middlingly-handig zo best, dus noodlanding op het water zou het een zeer slimme zet.

De beste MacBook Pro aanbiedingen

Check out de nieuwste MacBook Pro prijzen van het web hier op TechRadar. Of, als u op zoek bent naar een meer draagbare Apple-apparaat, die u zou willen om te controleren deze iPad aanbiedingen ook. Niet verkocht op Apple? We hebben ook al de beste laptop aanbiedingen er nu.
Apple MacBook Pro (2018) | £1,569 1.300 pond bij John Lewis
Dit 2018 versie van de MacBook Pro is slechts 1.300 pond bij John Lewis en is voorzien van een touch bar. Je bent nog steeds een 256GB SSD en 8GB RAM in dit model, dus als je nog niet zoveel over het krijgen van het nieuwere model dat u zult willen om een kijkje te nemen bij de deal bovenstaande. John Lewis zijn ook gooien in een garantie van vijf jaar aan te zoeten met deze deal.
Bekijk De Deal

Als je hebt gewacht op het juiste moment te grijpen voor een MacBook Pro gaan, dit Currys tweede kerstdag verkoop zou kunnen hebben precies de juiste prijs voor u. We kijken op dit 2017 MacBook Pro te duwen ons in 2020 met een fantastische nieuwe laptop voor een fractie van de oorspronkelijke prijs.