Exclusief: Hoe meester long exposure foto ‘s met Apple’ s favoriete iPhone-app van 2019

Apple ‘ s jaarlijkse ‘beste apps en games’ – prijzen zijn altijd een handige gids die u moet spelen rond met de Kerst en na de kroning van Prisma, Rust en Verwekken in de afgelopen paar jaar heeft Apple met de naam de lange blootstelling fotografie app Spectre Camera ($2.99 / £2.99 / AU$4.49) als haar favoriete iPhone-app van 2019.

Waarom is het winnen? Goed, long exposure foto ‘ s – denk rivieren van de auto koplampen en dun watervallen hebben van oudsher betrokken de iets minder aantrekkelijk proces van het gebruik van statieven, filters en de ontspanknop loslaat. In plaats daarvan Spectre geldt een handige rekenkundige variant op de techniek te vereenvoudigen voor point-and-shoot iPhones (en helaas voor Android-gebruikers, alleen voor iPhones op dit moment).