Krijg een Instax Mini 9 en film aan de beste prijs in deze tweede kerstdag verkoop

De Fujifilm Instax Mini 9 is terug op de beste prijs voor tweede kerstdag, en u kunt besparen op de prijs van een mini-film, pack, ook voor slechts € 85.97 bij Amazon. Niet in de UK? Check out de prijzen op de Instax Mini 9 waar je naar beneden.

De Instax Mini 9 tops onze lijst van de beste instant camera ‘ s, met lof overladen door de eenvoudige bediening, dat maakt het geschikt voor beginnende fotografen van alle leeftijden. Je hebt ook een mooie verscheidenheid van kleuren om uit te kiezen met dit klassieke camera.

De Instax Mini 9 heeft een spiegel aan de voorkant kan het selfies, en het komt met een 10-shot mini film pack, zodat u niet hoeft te besteden aan eventuele extra aan de slag en nemen foto ‘ s. De camera is dezelfde prijs als tijdens Black Friday 2019, die gemarkeerd zijn laagste prijs neerzetten op Amazon-to-date.

De extra mini-film pack is ook aan de beste prijs. Dat laat je 50 extra shots, die geeft de beginnende fotograaf in uw leven veel flexibiliteit.

Fujifilm Instax Mini 9 met 10 schoten: £74.99 £54.99 bij Amazon
Dit is een beginners-vriendelijk prijs voor de Instax Mini 9, dat is onze nummer een instant camera. U krijgt een 10-shot mini film pack, en de camera heeft een flitser vermogen, beheersing van blootstelling, en het vermogen om selfies en close-ups.Bekijk De Deal

Instax mini film 50 shot pack: £34.99 £29.99 bij Amazon
50 meer credit card-formaat foto ‘ s met uw Instax camera. Deze is compatibel met alle modellen, en moet voldoende zijn om de laatste voor een paar bruiloften of fancy dress partijen.

Er is een close-up lens bijlage als u nodig hebt om in te zoomen op een foto, ook. Dit is niet de meest feature-rijke instant camera beschikbaar is, natuurlijk, maar dat is niet echt het punt. Als u wilt beginnen met een nieuwe hobby in 2020 zonder te laten vallen te veel geld, overweeg dan het oppakken van de Instax Mini 9 bij deze impuls-level prijs.