Het bouwen van een IoT Immuunsysteem

Dit is slechts één voorbeeld van de kwetsbaarheden, maar met zo veel Dingen apparaten leveren van audio-en visuele feeds, evenals de toegang tot gevoelige informatie, het is niet moeilijk voor te stellen soortgelijke aanvallen.
Buiten dit, veel beter inzicht in het netwerk vereist is. Met dit type van asset management, organisaties in staat zullen zijn om het visualiseren van hun netwerken, en zie wat er gebeurt in real time en de aanvallen te stoppen in hun sporen.

Over de auteur
Miljarden van bewegende delen voortdurend met elkaar te praten; een levend netwerk open voor vreemde indringers en virussen, allen verbonden met een supercomputer behuizing een schat aan informatie. Ik ben een verwijzing naar het menselijk lichaam, hoewel u zou vergeven worden voor het zien van de voor de hand liggende parallellen met het Internet of Things (IoT).