Hoe live stream tweede kerstdag Premier League voetbal van de UK of het buitenland

Afscheid nemen van de restjes kalkoen en familie argumenten…Premier League voetbal is hier met toestemming van Amazon Prime Video te maken op de tweede kerstdag in uw huis een voetbal-gevoed-affaire. En we zijn hier om te helpen u erachter te komen hoe om te kijken naar elke minuut van alle 10 wedstrijden – geen kwestie waar in de wereld je toevallig worden deze Kerst.

Wat Premier League kunt u live stream op Amazon

Donderdag 26 December (Tweede Kerstdag)
Tottenham vs Brighton (12.30 GMT)
Bournemouth vs Arsenal (3 uur ‘ s middags GMT)
Aston Villa vs. Norwich (3 uur ‘ s middags GMT)
Chelsea vs Southampton (3 uur ‘ s middags GMT)
Crystal Palace vs West Ham (3 uur ‘ s middags GMT)
Everton vs Burnley (3 uur ‘ s middags GMT)
Sheffield Utd vs Watford (3 uur ‘ s middags GMT)
Man Utd vs Newcastle (5.30 pm GMT)
Leicester vs Liverpool (8pm GMT)

Vrijdag 27 December
Wolven vs Man City (7.45 uur GMT)

In een grote geld verplaatsen (met een op het bericht “geheime som’), Amazon Prime Video dook in en knapte een aantal van de 2019-20 seizoen de belangrijkste wedstrijden. Evenals de hosting van de gehele tweede kerstdag schema (en een enkele game op 27 December), het ook geslagen goud met Mourinho terug naar Old Trafford voor de Spurs eerder in de maand samen met een Merseyside derby met veel doelpunten.