Deze goedkope Fitbit Versa aanbiedingen zijn enkele van de beste in de tweede kerstdag verkoop

De Boxing Day sales zijn begonnen, en we hebben gezien een aantal fantastische Fitbit Versa aanbiedingen (en een paar andere Fitbit apparaat prijsdalingen) voor iedereen die op zoek is om gezond het nieuwe jaar in.

De Fitbit Versa is een goede keuze voor iemand op zoek naar een top fitness tracker voor een lagere prijs – deze zijn gesneden in de kosten, vóór de verkoop, waardoor ze veel beter verteerbaar keuze als je hoopt om een scherm te gaan met uw tracker.

De uitstekende Fitbit Versa deals hieronder land kan u een handige, kleine fitness tracker voor veel minder dan je zou meestal deel uit en span de volledige Versa bereik, zodat u kunt vinden van de perfecte pols stuk voor u.

Komende in de goedkoopste is de Fitbit Versa Lite. Het is een uitgeklede versie van de volwaardige Fitbit Versa, maar het is ideaal voor iedereen die op zoek om hun geschiktheid, zonder de uitgaven meer dan $100 / £100 en je verzandt met een set van eigenschappen die ze niet gebruiken.

Deze goedkope fitness tracker niet precies te beknibbelen op haar aanbod ofwel, echter. Als u kiest voor de slimline Versa Lite, je krijgt alle fitness-en slaap het bijhouden van wat u mag verwachten van een Fitbit evenals app en de kennisgeving integratie met uw telefoon, vier-daagse levensduur van de batterij, en een swim-proof behuizing.

De Versa Versa 2 fitness-trackers bieden een stap in de reeks van mogelijkheden aan te bieden, met de lichte toename van het prijskaartje (hoewel je nog steeds een geweldige prijs in deze Fitbit Versa deals).

Als je in het verenigd koninkrijk, kunt u een beetje meer geld en pak de Fitbit Versa op de verkoop – je bent niet vrij krijgen van de nieuwste feature set, maar u bent nog steeds op het scherm training training, bellen en sms-functionaliteit, en muziek om op te starten. De Versa 2, aan de andere kant biedt dit alles en meer op een easy-to-read-AMOLED-scherm en Alexa ingebouwd in het horloge.

Fitbit was er vanaf het begin van de fitness-tracker revolutie en blijft een sterke suite van het bijhouden van de dynamiek gecombineerd met een goede app-ervaring.

Vandaag de dag is het beste Fitbit Versa aanbiedingen

Beste Fitbit Versa aanbiedingen VERZENDING

Fitbit Versa Lite | £149.99 £99.99 bij Amazon
De Fitbit Versa Lite is een van de goedkoopste manieren om te beginnen met het bijhouden van uw geschiktheid van uw pols (met een groot scherm). Je krijgt de basic monitoring en analyse die u zou verwachten van een Fitbit, maar ook telefonische meldingen en slapen monitoring. Als u op zoek bent naar iets op het scherm trainingen en muziek, u zult willen controleren het vlaggenschip Versa model.
Bekijk De Deal

Fitbit Versa | £199.99 £127.99 bij Amazon
De oorspronkelijke Fitbit Versa ervaring biedt alles wat je wilt van uw nieuwe fitness tracker evenals begeleide trainingen met stap-voor-stap instructies om je pols, opslag van muziek en het afspelen, en Fitbit Betalen functionaliteit. Dit is een geweldige £70 korting in het Boxing Day verkoop.
Bekijk De Deal

Fitbit Versa 2 | £199.99 £159.99 bij Amazon
De Fitbit Versa 2 zal u terug meer is dan de oorspronkelijke Fitbit Versa deze week, maar je krijgt fantastische extra functies ingebouwd. Voor starters, Alexa is gebouwd recht in het apparaat, maar u kunt ook profiteren van de on-screen begeleide oefeningen, ondersteuning voor muziek en spraak en tekst-integratie.
Bekijk De Deal

Beste Fitbit Versa deals ONS

Fitbit Versa 2 Smartwatch: $199.95 $129 op Amazon
Amazon heeft de nieuwe Fitbit Versa 2 smartwatch te koop voor een record lage prijs van 129 dollar. De smartwatch biedt een opmerkelijke zes-daagse levensduur van de batterij en kunt u opslaan van 300 liedjes op je pols.Bekijk De Deal

Fitbit Inspireren HR Fitness-Tracker: $99 $79 in Walmart
Voor een beperkte tijd, kunt u ook sparen voor $30 op de Fitbit Inspireren HR fitness-tracker bij Walmart. De ultra-slim activiteiten tracker is gemaakt voor dagelijks gebruik en biedt 24/7 het meten van de hartslag en biedt maximaal vijf dagen van de levensduur van de batterij.
Bekijk De Deal

Fitbit Alta HR: $129.95 98 dollar bij Amazon
Bovendien kunt u besparen $30 op de best-selling Fitbit Alta HR bij Amazon. De ultra-slim activity tracker biedt continu de hartslag en tracks stappen, afstand en verbrande calorieën.

Bekijk De Deal

Fitbit Laden 3 $149.95 $121.65 bij Amazon
Amazon heeft de Fitbit Laden 3 te koop voor $121.65. De water-resistente fitness tracker biedt 24/7 hartslag bijhouden en tracks populaire training, activiteit, slaap en aantal verbrande calorieën.
Bekijk De Deal

Nog steeds op zoek naar meer? We hebben al de beste Fitbit prijzen hier op TechRadar, maar we zijn ook het bijhouden van de zeer beste smartwatch deals rond. Als u op zoek bent naar meer fitness-goodies en je bent een fervent iPhone gebruiker, wilt u wellicht ook om te controleren de beste Apple Horloge verkoop rond.