Deze mega toonaangevende Google Pixel 4 deal komt met een griet tweede kerstdag pressie

Niet het cadeau dat u wilde met Kerst? In de hoop voor een smart home-assistent of, nog ambitieuzer, een 2019 vlaggenschip smartphone? Nou een van de beste mobiele telefoon aanbiedingen in de tweede kerstdag verkoop heeft u gedekt op beide fronten.

Mobiele telefoons.co.uk heeft door te komen met een belachelijk goede Google Pixel 4 deal die is zelfs beter dan wat we zagen op Black Friday in de laatste maand. En de sterren op deze kerstboom? Het komt met een Google Startpagina Hub volledig gratis!

Met een maandelijkse prijs van slechts € 23 per maand, de nadruk is echt goedkoop hier, met de twee jaar de kosten op een of andere manier komt onder de AVP van deze telefoon.

Verder moeten overtuigen? Niet alleen krijg je alle voordelen van EE – de BRITSE snelste 4G-netwerk, maar dan met 4 gb data gebruiken per maand, u hoeft zelfs niet te lijden met een schamele bedragen. We zijn niet echt zeker hoe deze mobiele telefoon deal kan beter!

Tweede kerstdag 2019 marktleider Google Pixel 4 deal

Is de Google Pixel 4 goed?

De Google Pixel 4 biedt een aantal innovatieve functies en belangrijke verbeteringen. Het is de eerste telefoon volledig uit te voeren beweging zin functies, zodat u om te gebruiken op de telefoon met gebaren.

De processor heeft gekregen een grote upgrade ten slotte brengen de Pixel bereik tot concurrerende standaarden van RAM, en het OLED-scherm heeft ook belangrijke verbeteringen, nu staat 90HZ refresh rates en het aanbieden van omgevings-EQ-technologie, waarmee je het scherm aanpassen aan je omgeving.

Lees onze volledige Google Pixel 4 review en Pixel 4 XL review

Lees meer: