Tottenham vs Brighton live stream: het horloge tweede kerstdag Premier League voetbal online vanaf elke locatie

Als je niet in de UK maar wilt inhalen met een van de Amazone dekking, dan moet u een VPN te verhuizen uw IP-voor het verenigd koninkrijk en rond de regio beperkingen. Volg gewoon de instructies hierboven.

Spurs zal willen behouden hun bemoedigende vorm sinds de installatie van de mercurial portugese baas, terwijl Brighton zal worden opgeheven door hun recente overwinning op oude vijanden Crystal Palace. Spurs vs Brighton live stream – waar en wanneer
Deze tweede kerstdag wedstrijd vindt plaats in het new Tottenham Hotspur Stadion op December 26, met aftrap om 12.30 uur GMT in het verenigd koninkrijk, 7.30 uur ET, 4.30 uur PT in de VS, en 11.30 uur) AEDT voor wie op zoek is naar tune in van Down Under. De laatste ontmoeting tussen de twee zijden in oktober bleek niets minder dan een ramp voor Tottenham hotspur.
Een dubbel van Aaron Connolly plus een staking van Neil Maupay bemoeilijkt een vreselijke middag voor de Londen kant op de Amex-Stadion zag Brighton ravotten op een 3-0 winnen en Tottenham-doelman Hugo Lloris stretchered van het veld na ontregelend zijn elleboog.
De zware nederlaag bijgedragen aan het vertrek van Mourinho is de voorganger van Mauricio Pochettino, terwijl de schade die door Lloris is ingesteld om de franse ster aan de zijlijn voor enige tijd te komen.
Zal Spurs zal goedmaken thuis of zal de hosts bieden een laat kerstcadeau voor de Meeuwen? Je bekijkt alle actie gebeurt er met onze Tottenham vs Brighton live stream gids hieronder. Om uit te vinden hoe om te kijken naar de rest van het seizoen spelen, bekijk dan onze gids over hoe je de live stream van de 19/20 Premier League voetbal seizoen.


Balans van opties en het gemak van gebruik

Werkt met

Browsen Particulier
Alles – de #1 best-VPN –


Hoe stream Spurs vs Brighton live in de VERZENDING gratis bij Amazon

Proefperiode

Aantal plaatsen

Optus Sport heeft nu de exclusieve rechten om te laten zien elke Premier League armatuur live – yep, alle 380 van hen met inbegrip van deze tweede kerstdag clash.


Hoe kijken Tottenham vs Brighton: ONS live stream

Het netwerk is ingesteld op het weergeven van alle 380 inrichtingen live met inbegrip van de huidige spel, zoals het aanbieden van een één-maand gratis op proef, gevolgd door een rollende per maand of jaarlijks abonnement van 0.

Spark Sport is beschikbaar via de webbrowsers op uw PC, plus Apple en Android telefoons en tablets. Ook kunt u kijken op Chromecast en geselecteerde Samsung Tv ‘s, met plannen om de app op Apple TV en Smart Tv’ s later in het jaar.

Streaming service Vonk Sport heeft de rechten om de EPL in NZ, en u kunt kijken naar vandaag de wedstrijd live, met een kick-off op 1.30 uur NZDT op donderdag ochtend.

Hoe om te kijken naar een Premier League live stream in Canada

Aussies kunt streamen Optus Sport dekking via hun mobiel, PC of tablet, en kan ook de toegang tot de dienst op Fetch-TV, Chromecast of Apple TV.

Star Sports Selecteert u de HD-1 is de plaats om af te stemmen als je in India voor deze wedstrijd, met een dekking op te starten als 6pm New Delhi tijd.
Als u in het buitenland bent dit weekend, maar nog steeds wil om te kijken naar uw huis dekking, je hebt een VPN te doen. Dat komt omdat je een normale dekking zal worden geo-geblokkeerd. Het is echt gemakkelijk om te doen en stopt u om af te stemmen op wat dodgy stream die je hebt gehoord over de op Reddit.
Deze wedstrijd is een onderdeel van de tweede partij van Premier League wedstrijd wordt getoond, uitsluitend in het verenigd koninkrijk door Amazon Prime Video van dit seizoen.

Hoe live stream Spurs vs Brighton in Australië

Degenen die niet getekend heeft voor de Optus telecommunicatie netwerk kunnen ook gebruik maken van de maandelijkse abonnementen voor Optus Sport en kijk naar alle wedstrijden live. De service is beschikbaar voor AUS, – per maand en kan worden geraadpleegd via Google Play of de App Store.

Onbeperkte Bandbreedte

Torrenting en P2P-verkeer

Natuurlijk, als je buiten Canada, kunt u volg de VPN-route boven en stemmen in met een DAZN log-in alle hetzelfde.

Hoe kijken Spurs vs Brighton: Nieuw-Zeeland live stream

Gelijktijdige verbindingen


Amazon Prime Video is beschikbaar via een breed scala aan apps en slimme apparaten. Als je hebt een TV, Blu-ray-speler of een andere speler van de media van de laatste paar jaar zijn de kansen het zal de Amazon Prime Video-app, hetzij vooraf geïnstalleerd, of zijn beschikbaar via de app store.
Als je buiten Australië en wilt afstemmen op Optus Sport, kunt u gebruik maken van één van onze favoriete Vpn ‘ s hierboven en bekijk de dekking van een andere natie.

Kick-off in Canada is om 7.30 uur ET, 4.30 uur PT.

Hoe live stream Tottenham vs Brighton in India

Hotspot Shield
En vergeet niet dat een VPN is niet alleen voor voetbal…er is veel dat u kunt doen met hen. Van unblocking websites met beperkte toegang en het kijken naar Netflix in andere landen aan toe te voegen een extra laag van beveiliging voor online winkelen en bankieren.

Hoe stream alle online actie rechtstreeks naar je TV


Je hebt een Amazon Prime-abonnement om naar te kijken deze feestelijke periode games, met een jaar-abonnement kost £79 per jaar of € 7.99 per maand. En Kerst komt vroeg als je een zuinige sport-fan die de nieuwe Amazon Prime. Dat komt omdat Amazon biedt een gratis trial van 30 dagen om die te melden aan de dienst voor de eerste keer.