WhatsApp in 2020: dark mode, shopping, advertenties en alles anders te verwachten

Zoals uitgelegd op de app ‘ s FAQ pagina, apparaten die draaien op de besturingssystemen ouder dan Android 2.3.7 of iOS-8 zal geen toegang meer van WhatsApp na die datum. In wezen, dat betekent dat als je een iPhone 4 of ouder, of een Android-apparaat van vóór 2011 (zoals de Google Nexus One of de originele Samsung Galaxy S), het is onwaarschijnlijk dat u in staat zult zijn om te installeer WhatsApp uit de App Store of Google Play.
De functie is in eerste instantie bekend als ‘Verdwijnende berichten’, maar nu wordt aangeduid als ‘berichten’. Gebaseerd op bewijs uit WhatsApp beta installeren van bestanden, het lijkt op berichten wordt automatisch verwijderd na een uur, een dag, een week, een maand of een jaar.