U kunt de alle-nieuwe Roku Express te koop voor slechts 24 euro bij Amazon

Als u op zoek bent naar een betaalbare streaming-apparaat, dan bent u in geluk. Amazon heeft de Roku Express te koop voor slechts $24. Dat is een korting van 20% en de beste prijs die we gevonden hebben voor de HD-speler voor streaming media. Amazon heeft ook de Roku Streaming-Stick+ 4K te koop voor $45.

De 2019 Roku Express kunt u voor het streamen van uw favoriete films en TV-shows in HD uit apps als Netflix, Hulu, en Disney Plus. De eenvoudig te installeren Roku aangesloten op uw TV en u zodra u verbonden bent met het internet kunt u beginnen met het streamen met toegang tot meer dan 500.000+ films en TV-afleveringen. De compacte afstandsbediening kunt u ook zoeken naar je favoriete films en TV-shows en biedt snelkoppelingen naar populaire streaming kanalen.

Als u nieuw bent bij streaming, Roku Express is de perfecte apparaat om u begonnen te krijgen. We weten niet hoe lang Amazon zal de Roku op de verkoop, dus je moet nu ingrijpen voordat het te laat is.

Roku aanbiedingen:

Roku Express HD-Speler voor Streaming Media: $29.99 24 dollar bij Amazon
U kunt de alle-nieuwe Roku Express streaming stick te koop voor slechts 24 euro bij Amazon. De streaming-apparaat kunt u voor het streamen van uw favoriete content in HD, inclusief live TV, nieuws, sport, films, TV-shows, en nog veel meer.
Bekijk De Deal

Roku Streaming-Stick+ 4K HDR: $59 $44.85 bij Amazon
Stream uw favoriete content van Netflix, Hulu, Amazon Video en meer in 4K HDR met de Roku Streaming Stick Plus dat momenteel in de uitverkoop voor $45 bij Amazon. De Roku Plus beschikt ook over een voice-afstandsbediening zodat u kunt starten films en bladeren blijkt volledig hands-free.
Bekijk De Deal

Zie meer Roku kortingen met onze lijst van goedkoopste Roku verkoop prijzen en aanbiedingen die er nu gebeurt.

Meer informatie over de speler voor streaming media met onze gids naar de Beste Roku streaming-apparaat: die Roku is het beste voor u?