Co echt Gratis-draadloze oortelefoon is Oppo ‘ s betaalbare Apple Airpods look-alike

De Co Gratis oordopjes hebben een 31mAh de batterij niet terwijl de batterij case heeft een 410mAh batterij. Oppo beweert dat de draadloze oortelefoons kan spelen muziek voor 5 uur op een enkele lading en 25 uur met de bijbehorende laden geval. Het duurt ongeveer 70 minuten voor de oortjes te krijgen van 0-100% en ongeveer 110 minuten voor het opladen van geval tot geval worden volledig in rekening gebracht.
Oppo zegt dat de Co Gratis kan leveren studio-als geluidskwaliteit omdat het gebruik maakt van een FPC-systeem plaatsen met een dubbele magnetische circuit, magnalium bekleed diafragma, en een titanium dome-vormige membraan. De Co Gratis kunt het verbeteren van details, bas, en het dynamisch bereik van de audio-uitgang voor een betere luisterervaring.