Deze Huawei P30 deal packs in de enorme data tegen een prijs die veel beter dan de Pro

Zoals we hierboven al zei, de Huawei P30 is een indrukwekkend toestel, maar het ding dat echt opvalt hier is de camera. Op dit prijskaartje, we zijn blij om te zeggen dat dit misschien wel de beste camera telefoon rond. Met de triple lens set-up met een 30x zoom -, groothoek -, portret-modus en slimme AI functies is deze camera zal schijnen, ongeacht de situatie.
Toon Meer Aanbiedingen
Toon Meer Aanbiedingen

Deze Huawei P30-deal in full:

Hoe goed is de Huawei P30?

In de telefoon, er is een grote 3650mAh batterij van de processor is enorm krachtig en er is zelfs een hoofdtelefoon aansluiting aan boord! Ja, het toestel mist het draadloos opladen en heeft niet de hoogste IP-rating, maar die zijn factoren we zijn meer dan bereid om te vergeven.