Deze iPhone-8 aanbiedingen zijn de perfecte mid-range optie om de kick-off van de January sales

Lees onze volledige iPhone-8 review
Als we aan het eind van het jaar en het begin van de grote 2020, nu is het tijd om aan te kruisen die nieuwe jaar resoluties. En als één van hen is om te bezuinigen kosten, hebben we een aantal mobiele telefoon aanbiedingen die u kunnen helpen dat te realiseren.
En met twee opties, kunt u kiezen voor de goedkopere optie op EE of de O2 bieden met een big data-abonnement. We hebben een lijst gemaakt van alles wat je moet weten over deze twee iPhone aanbiedingen hieronder. Toon Meer Aanbiedingen iPhone 8 deals
Deze goedkope iPhone 8 aanbiedingen in full: Wat is de iPhone 8 eruit?
Het is misschien niet in staat om te concurreren met Apple ‘ s indrukwekkende iPhone-11 in termen van specs, maar een prijs als deze de iPhone 8 voelt als een koopje! Het heeft veel van de kenmerken die we van een telefoon deze dagen – draadloos opladen, een sterke point-en-shoot camera en zelfs een stijlvol design.

Op de top van dat, het heeft een 1821mAh batterij, een 4,7-inch IPS LCD-scherm en een IP67 rating, waardoor het een krachtige mededinger in vergelijking met andere apparaten in deze prijsklasse.
Elke Apple fan weet dat het geen gemakkelijke taak is het opsporen van een goedkope iPhone, maar we hebben er twee gevonden iPhone 8 behandelt die een vrij groot werk van die titel. Beide komen met de maandelijkse rekeningen onder de € 25, – per maand-mark en enkele comfortabel lage investeringskosten. Zie alle prijzen (166 gevonden) Toon Meer Aanbiedingen aangedreven door Techradar in samenwerking met Techradar