Epic Games Store aanbieden van de uitstekende FTL: Sneller Dan het Licht vandaag gratis

Ooit wilde is om een bemanning van misfits en vreemdelingen op een avontuur over de galaxy (en zijn al gedaan met de Mass Effect-serie)? Dan is vandaag je geluksdag. Dankzij de Epic Games Store, dat is net wat je gaat doen vandaag en dat alles zonder de uitgaven een cent.

Een van de games van het decennium, FTL: Sneller Dan het Licht, is gratis te downloaden van de Epic Games Opslaan op de PC vandaag de dag, een top-down, pixel-art klassieker die je ziet zig-zag over het universum zich te onttrekken aan een kosmische bedreiging, het onderhouden van een heerlijk-suggestieve schip en het aangaan van starship gevechten en avonturen langs de weg. Beginnend leven op PC en Mac voor het maken van de sprong naar iPad, het is één van onze favoriete games van de afgelopen tien jaar.